qbaneoplus Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 Witam wszystkich chce uzyskac informacji, pomocy w sprawach kompresji zdjęc. Chodzi głównie o to , ze denerwoje mnie kompresja osobno kazdego zdjęcia programem infraview. Chce miec program ktory by kompresował je wszystkie razem czyli jak w temacie masowo. Nie wiem czy takie cuś istnieje ale bardzo ułatwił by mi to zycie, z gory dzieki za odp. Ps. Moj aparat to Canon PS a610. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`fdl` Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 Chopie właśnie to masz w IrfanView :) Zajrzyj File/Batch Conversion i powinieneś już wiedzieć co dalej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mogiel Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 W zwykłym ACDSee też możesz to zrobić. Nie wiem jak to wygląda w nowszych wersjach ale w wersji 3.1 zwyczajnie zaznaczasz zdjęcia mychą potem klikasz prawym i masz opcję "convert". Ustawiasz jak chcesz i pozamiatane. Pzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 irfan i alt+b i czego chcieć więcej? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...