tony_tr Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 Prosze o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 SG jest dodawany tylko na płytkach do DFI, w necie nie znajdziesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
methyl1test Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 http://www.techpowerup.com/articles/114/images/Ihdoctor.zip prosze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy05 Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 juz tam nie znajdziesz :blink: 10sekund na google i ....prosze bardzo jak czegos nie ma na necie to prawdopodobnie tego wogle nie ma... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polish... Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 Albo 1 strona FAQ z DFI, zakladka z biosami, gdzie pozniej jest do tego odnoscnik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 (edytowane) Heh, a ja kiedyś szukałem i znależć za cholere nie moglem :wink: A tu takie jaja :D Edytowane 13 Maja 2006 przez hary86 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosiarz_1987 Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 Tez qrde tego szukałem troche ale to tylko z tego powodu że nie wiedziałem za cholere jak sie to pisze :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 Tylko że IT jest głownie dla DFI i nie zawsze chce odczytywać wszystkie wartości napięć na innych mobo, więc nie nazwałbym go najlepszym wyjściem do monitorowania na innych płytach niż DFI. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 05_03_1992 Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 a na płytach asusa a8n sli się sprawdza?? pozdr tez kiedys szukalem i nie moglem znalezc az wszedlem w topic o dfi i tam byly linki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...