Skocz do zawartości
S_Works

Kazdy Moze Pomoc Polsce

Rekomendowane odpowiedzi

Ja nie wierze, ale przynajmniej mozna byc kamykiem ktory tworzy lawine spolecznego protestu.

To tak samo jak z wyborami, nieudacznikow z PiS wybralo tak naprawde moze ze 3mln ludzi, a cierpi na tym 40mln kraj...

Reszta niech nie gada że cierpi bo na wybory mogli iść i głosować na kogoś innego, ci którzy nie byli wogóle nie powinni krytykować ani narzekać bo nic nie zrobili żeby było inaczej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Eh ja juz mam komunikat i zmianach i że będzie czynna za około 1h.... będę czekał i też się wpiszę a co mi tam :D na mnie niestety jeszcze ma wpływ, dopiero kończe gim nawet nie chce myśleć o LO z nim jako ministrem edukacji <_< :mur:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Stronka działa. Wpisujcie się ludzie bo to co się dzieje to zagłada polskiej edukacji.

"Lepper do więzienia, Giertych do widzenia"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no już po :) ma ktoś może jakąś stronke ze wszystkimi zmianami i propozycjami Giertycha?? szukałem ale są tylko pojedyńcze chodzi mi o taki spis wszystkich. Potrzebne mi to bo moi starzy (głosowali na PiS <_< ) mówią ze tak protestujemy przeciw niemu a wcale go nie znamy i nie wiemy jaki jest :lol: Potrzebuje czegoś sensownego bo część jego pomysłów to i ja znam - ale co z tego skoro nie chcą mi wierzyć :blink: najlepiej powiedzieć jego propozycje i coś na potwierdzenie :D z góry dzienx

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I tak wam źle było za SLD, teraz to jest dopiero tragedia - ja nie wiem, niech Ci co wybierali Kaczorów zamkną teraz buzie i schowają się w kąt. Niech się nauczą słowa przepraszam i mówią je głośno i wyraźnie każdemu przechodniowi na ulicy ! To jest skandal !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Reszta niech nie gada że cierpi bo na wybory mogli iść i głosować na kogoś innego, ci którzy nie byli wogóle nie powinni krytykować ani narzekać bo nic nie zrobili żeby było inaczej.

narzekać nie powinni również wyborcy "kochanego" PiSu, bo wiedzieli kogo wybierają :angry:

no ale jak ktoś woli Polskę przerobić na Kaczogród :mur:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I tak wam źle było za SLD, teraz to jest dopiero tragedia - ja nie wiem, niech Ci co wybierali Kaczorów zamkną teraz buzie i schowają się w kąt. Niech się nauczą słowa przepraszam i mówią je głośno i wyraźnie każdemu przechodniowi na ulicy ! To jest skandal !

Tego nie skomentuje :lol2: :blink:.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

we wieadomosciach pokazywali jakies demonstracje przeciw giertychowi..

Tjaa... I ponoć ( bo według naszej polonistki) w tv pokazali jedną "mądra" studentkę mówiącą coś w stylu "krzyżyk mu na drogę! A niech sobie podźwiga!" ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co ci sie w tym nie podoba?

Echhh.. typowe podejscie "dzieciaka w szkole"..

Tylko zeby do niej nie chodzic, nie uczyc sie itp. itd.

Całe szczescie ze studentów nie tyka - moze przez rok nie uda mu sie pomysłow w zycie wprowadzic..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dajcie już spokój Romanowi zobaczymy co się bedzie działo później dopiero co dostał stołek. Wszyscy narzekaj a pamiętcie mozę co było jak SLD miało mi. edukacji :mur:

Taaa.. FCE straciło ważność i trzeba mature z anglika pisac..

Ale za to jest równo dla wszystkich! :-|

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A najlepszy jest pomysł jasnie panującego nam Romana by zrobic wolne w szkole na czas wizyty papieża. Informacja z TVN24.

Dla mnie to też bezsens. Jestem wierzący i praktykujący ale to jest świeckie państwo. Jak dla mnie polityka i tak już jest zbyt zmieszana z Kościołem, ci idioci robią wszystko pod Kościół (i po co <_< ). Poza tym niedługo będą dawali wolne z każdej okzji łącznie z otwarciem nowego budynku z "supermarketem" Biedronka :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi