S_Works Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 (edytowane) http://www.bezgiertycha.rp4.pl/ Edytowane 13 Maja 2006 przez S_Works Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deserted Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 O widze że tu też trafiła ta strona. Chyba jest przeciążona. BTW Wierzycie że akcje typu klikanie może coś zmienić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 Ja nie wierze, ale przynajmniej mozna byc kamykiem ktory tworzy lawine spolecznego protestu. To tak samo jak z wyborami, nieudacznikow z PiS wybralo tak naprawde moze ze 3mln ludzi, a cierpi na tym 40mln kraj... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 ja już w nic nie wierze :lol: takiego burdelu jeszcze nie było w telewizji może wspomną coś o dezaprobacie internautów i jakichś tam petycjach, protestach nic wiecej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 Stronka się nie ładuje - może zablokowali :D Ciekawe jakby teraz zrobić wybory... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nieo Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 teraz dużo by się nie zmieniło, ale za rok... sypnęła się strona... ale udało mi się wpisać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swatkat Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 Ja nie wierze, ale przynajmniej mozna byc kamykiem ktory tworzy lawine spolecznego protestu. To tak samo jak z wyborami, nieudacznikow z PiS wybralo tak naprawde moze ze 3mln ludzi, a cierpi na tym 40mln kraj... Reszta niech nie gada że cierpi bo na wybory mogli iść i głosować na kogoś innego, ci którzy nie byli wogóle nie powinni krytykować ani narzekać bo nic nie zrobili żeby było inaczej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 naszczęście giertych niema na mnie wpływu, naczy na studentów :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 Eh ja juz mam komunikat i zmianach i że będzie czynna za około 1h.... będę czekał i też się wpiszę a co mi tam :D na mnie niestety jeszcze ma wpływ, dopiero kończe gim nawet nie chce myśleć o LO z nim jako ministrem edukacji <_< :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 Stronka działa. Wpisujcie się ludzie bo to co się dzieje to zagłada polskiej edukacji. "Lepper do więzienia, Giertych do widzenia" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 no już po :) ma ktoś może jakąś stronke ze wszystkimi zmianami i propozycjami Giertycha?? szukałem ale są tylko pojedyńcze chodzi mi o taki spis wszystkich. Potrzebne mi to bo moi starzy (głosowali na PiS <_< ) mówią ze tak protestujemy przeciw niemu a wcale go nie znamy i nie wiemy jaki jest :lol: Potrzebuje czegoś sensownego bo część jego pomysłów to i ja znam - ale co z tego skoro nie chcą mi wierzyć :blink: najlepiej powiedzieć jego propozycje i coś na potwierdzenie :D z góry dzienx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 Nawet dwóch Giertychów się wpisało na listę... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 Nie jestem taki glupi, nei piwsze sie :> Zeby mi sluzby bezpieczenstwa Pana 'Vice Premiera' ;P do domu wpadly, co to to nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
De_Xter Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 I tak wam źle było za SLD, teraz to jest dopiero tragedia - ja nie wiem, niech Ci co wybierali Kaczorów zamkną teraz buzie i schowają się w kąt. Niech się nauczą słowa przepraszam i mówią je głośno i wyraźnie każdemu przechodniowi na ulicy ! To jest skandal ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr^_^max Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 Reszta niech nie gada że cierpi bo na wybory mogli iść i głosować na kogoś innego, ci którzy nie byli wogóle nie powinni krytykować ani narzekać bo nic nie zrobili żeby było inaczej. narzekać nie powinni również wyborcy "kochanego" PiSu, bo wiedzieli kogo wybierają :angry: no ale jak ktoś woli Polskę przerobić na Kaczogród :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 I tak wam źle było za SLD, teraz to jest dopiero tragedia - ja nie wiem, niech Ci co wybierali Kaczorów zamkną teraz buzie i schowają się w kąt. Niech się nauczą słowa przepraszam i mówią je głośno i wyraźnie każdemu przechodniowi na ulicy ! To jest skandal !Tego nie skomentuje :lol2: :blink:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 BTW wybory - wg jednej ankiety ( nei pytac gdzie i kiedy ) miazdzaca % internautow mialo oddac swoj glos na Donalda Tuska. I CO Z TEGO? :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac' Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 "Lepper do więzienia, Giertych do widzenia"Dodaj: "Kaczki wypier...." Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 we wieadomosciach pokazywali jakies demonstracje przeciw giertychowi.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac' Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 A najlepszy jest pomysł jasnie panującego nam Romana by zrobic wolne w szkole na czas wizyty papieża. Informacja z TVN24. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 we wieadomosciach pokazywali jakies demonstracje przeciw giertychowi.. Tjaa... I ponoć ( bo według naszej polonistki) w tv pokazali jedną "mądra" studentkę mówiącą coś w stylu "krzyżyk mu na drogę! A niech sobie podźwiga!" ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac' Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 http://wiadomosci.onet.pl/1321943,11,item.html Fajne maski Romka tam mieli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 A najlepszy jest pomysł jasnie panującego nam Romana by zrobic wolne w szkole na czas wizyty papieża. Informacja z TVN24.co ci sie w tym nie podoba? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 co ci sie w tym nie podoba?Echhh.. typowe podejscie "dzieciaka w szkole".. Tylko zeby do niej nie chodzic, nie uczyc sie itp. itd. Całe szczescie ze studentów nie tyka - moze przez rok nie uda mu sie pomysłow w zycie wprowadzic.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 Dajcie już spokój Romanowi zobaczymy co się bedzie działo później dopiero co dostał stołek. Wszyscy narzekaj a pamiętcie mozę co było jak SLD miało mi. edukacji :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 Dajcie już spokój Romanowi zobaczymy co się bedzie działo później dopiero co dostał stołek. Wszyscy narzekaj a pamiętcie mozę co było jak SLD miało mi. edukacji :mur:Taaa.. FCE straciło ważność i trzeba mature z anglika pisac.. Ale za to jest równo dla wszystkich! :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 mechl!k starzejesz sie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 A najlepszy jest pomysł jasnie panującego nam Romana by zrobic wolne w szkole na czas wizyty papieża. Informacja z TVN24.Dla mnie to też bezsens. Jestem wierzący i praktykujący ale to jest świeckie państwo. Jak dla mnie polityka i tak już jest zbyt zmieszana z Kościołem, ci idioci robią wszystko pod Kościół (i po co <_< ). Poza tym niedługo będą dawali wolne z każdej okzji łącznie z otwarciem nowego budynku z "supermarketem" Biedronka :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 Doktryna religijna powinna byc karana. Co do wolnego w szkole podczas wizyty papieza to poprostu skandal. Panstwo wyznaniowe... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 50385. Konrad Szymaszek, Uczeń, Lublin Ale mam el0 numerek [; BTW. Ciekawe czy to prawda że 40h ta akcja trwała i 60 000 podpisów uzbierali ? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...