Gość Kaaban Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 50385. Konrad Szymaszek, Uczeń, Lublin Ale mam el0 numerek [; BTW. Ciekawe czy to prawda że 40h ta akcja trwała i 60 000 podpisów uzbierali ? :blink: ja wpisywałem sie ok 24h temu i było 16.5k jak przez niecały dzien doszło jeszcze prawie 4 razy wiecej to wcale sie nie dziwie, że padły ;) skoro już wtedy była jakaś przerwa czy cos bo przeciążone ehh szkoda ze dalej nie trwa :rolleyes: przydał by się kontakt do nich jakiś... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 oki, ja wysłałem maila indywidualnie na priv do kazia ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 to ja ślepy jestem <_< bo nie widze żadnego maila... eh cała noc grania :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...