Piotrek74 Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 Witam :D Mam problem :mad: z programem Macromedia Flash Player 8. Po jego zainstalowaniu komp wiesza mi sie na stronach z animacjami flash (np. www.interia.pl) Zainstalowałem od nowa system ale nic to nie pomogło. Czy istnieje jakiś zamiennik za program Flash Player 8?? Mój komp to: Celeron 1 Ghz 256 Mb RAM GeForce Fx5200 128 mb płyta główna Abit SA6R System WIndows XP Professional. Dodam że jeszcze miesiąc temu wszystko było w porządku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 rozumiem ze uzywasz IE do przegladania internetu z kompa i na odwrot... zainstaluj opere Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2006 Nie Opere lecz FireFoxa :) www.firefox.pl ,wtyczke zainstalujesz bardzo prosto, wejdziesz na stronke (www.interia.pl) w miejsciu filmika bedzie (zaintslauj wtyczke) i sie sciagnie i zainstaluje i 0 problemów... Ja myślałem że chociaż na tym forum ludzie myślą i nie używają IE... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2006 A opera ma juz wtyczke w sobie :wink: Ale nie ma sensu robic kolejnej dyskusji wyzszosci A nad B. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 25 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2006 Podczepie się pod temat ;) Mam problem z flash playerem. Mianowicie nie mam dzwięku w filmikach fleshowych. Czy to video.google czy coś innego. Po prostu gdy jakiś filmik (czytaj player) jest zrobiony we fleshu nie dziala mi dziek, obojętnie jaka przeglądarka, domyślnie opera ale sprawdzałem i na IE i to samo, obraz jest dzwięku brak :(. Flash playera odinstalowywalem i instalowalem ponownie. Brakuje mi już pomysłów, może ktoś ma jakiś ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carmel Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2007 (edytowane) Więc i ja się podepne.... oby ktos tu jeszcze zaglądał Otóz mój problem jest podobny, ale wystepuje jedynie w Operze i starszym Firefoxie. Mianowicie nie moge obejrzeć do końca zadnego filmiku na stronach typu YouTube czy Interia. Filmik przejdzie kilka, tudzież kilkanascie sekund i zwiesza mi kompa. Problem nie wystepuje na IE, ani nowszej Mozilli. Uzywam Opery i szukam rozwiązania własnie na nią, więc na Firefoxa nie zmienie, że o IE nie wspomne. Kompa mam nowego, format był 3 dni temu i w sumie mam te same programy (poza antywirem) co dawniej, a wtedy wszystko działało jak złoto. (Jedyne co zmieniłem to nowy Windows z SP2 :mur: i mam tyle bagów, że chetnie bym to gó... odinstalował) Ale tyle drogą dygresji, a wracając do problemu... może znajdzie się ktoś kto wie co z tym zrobić. PS: Zauwazyłem ze podczas instalki Flash'a na IE, instalowało się jeszcze coś takiego jak ActiveX... może tego mi brakuje w Operze... ale dawniej wszystko działało jak malowane, więc nie wiem gdzie tkwi problem... Edytowane 6 Sierpnia 2007 przez Carmel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...