Rolex Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 Witam, mam ptanie dotyczące TEGO. Czy jest tu takie samo mocowanie jak na Socket A?? Czy będzie zonk jak kupie i nie będzie pasować do płytki. Z góry dzięki, pozdrawiam Rolex. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozioolek Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 Cześć . Niestety ten Pentagram nie pasuje na soket A ( co jest dokładnie wyszczególnione w opisie ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolex Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 To wiem, ale w opisie tych na socket A są podobne dane. Dla przykładu obecnie mam Freezone'a z Socket A na S370 :]. A szczegółowo chodzi mi o zapinke ... :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość alepajonki Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 Zawsze możesz kupić wersję QVC (z falowanymi blaszkami) - BTW niewiele ustępuję nowszym konstrukcjom. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...