Skocz do zawartości
Bieniol

Radio Internetowe

Rekomendowane odpowiedzi

Witam :)

Chciałem sobie założyć własne radio internetowe (ściągnąłem wszystkie potrzebne rzeczy, skonfigurowałem), ale zapomniałem o jednej rzeczy - mam wewnętrzene IP :(

Czy da się to jakoś przeskoczyć (obejść), żeby ludzie z innych sieci też mogli tego radia posłuchać?

Z góry dzięki za odpowiedź :)

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam :)

Chciałem sobie założyć własne radio internetowe (ściągnąłem wszystkie potrzebne rzeczy, skonfigurowałem), ale zapomniałem o jednej rzeczy - mam wewnętrzene IP :(

Czy da się to jakoś przeskoczyć (obejść), żeby ludzie z innych sieci też mogli tego radia posłuchać?

Z góry dzięki za odpowiedź :)

Pozdrawiam

Jak radiówka to do admina o zewnetrzne ip ale bedziesz musiał pewnie za to zapłacić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak radiówka to do admina o zewnetrzne ip ale bedziesz musiał pewnie za to zapłacić.

Nie radiówka :)

Jestem w sieci osiedlowej i mam w domu założoną sieć wewnętrzną :) Radio działa mi na IP tej sieci wewnętrznej (na IP zew. nie działa) =(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie radiówka :)

Jestem w sieci osiedlowej i mam w domu założoną sieć wewnętrzną :) Radio działa mi na IP tej sieci wewnętrznej (na IP zew. nie działa) =(

tak jak powiedziałem popros admina o zew ip :wink:

Edytowane przez kamilo23

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi