Vaakos Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 Witam ... tak jak w tenacie ... Czy istnieją jakieś modowane biosy do płyt głównych GIGABYTE K8NSC-939 , chodzi mi o to żeby móc dać większe napięcie dla pamięci bo w firmowych biosach można tylko 2,7V max. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloperflake Opublikowano 18 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2006 Niestety nie , szukałem dosc długo i nie znalazłem ( chyba znalazłem hobby na najblizsze wakacje modowanie biosów płyt głównych ) Wiem ze jakis Niemiec cos tam majstrował ale chyba nie skonczył Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość h2opolomatti Opublikowano 18 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2006 Niestety nie , szukałem dosc długo i nie znalazłem ( chyba znalazłem hobby na najblizsze wakacje modowanie biosów płyt głównych ) Wiem ze jakis Niemiec cos tam majstrował ale chyba nie skonczył producent dodal na plycie program @bios scianij wersje f9 or f10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turkina Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2006 (edytowane) producent dodal na plycie program @bios scianij wersje f9 or f10Ciekawe jak to zrobisz? Na stronie Gigabyte jest bios f8,wersji f9 i f10 nie widziałem. Ale może wiesz coś więcej i podzielisz się z nami. Edytowane 22 Maja 2006 przez Turkina Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...