beavisek Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 Witam! Nie wiem czy pamiętacie takie gry jak Mad Dog albo Rebel Assault? Były supeeer!!! Jest to jakby taki typ gry strzelanki filmowej :lol: Bardzo lubie takie gierki ale jest ich b. mało :( Czy są jakieś jeszce tego typu gierki??? Podajcie mi jakieś tytuły! Takie zeby sobie postrzelac najlepiej filmówki ale mogą być tez takie typu virtua cop czy kurka wodna :wink: Dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexus Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 kiedyś gralem na PSX w Die Hard Trilogy - milo wspominam. moze na PC tez cos takiego wyszło? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 Hause of the Dead 1,2,3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 kiedyś gralem na PSX w Die Hard Trilogy - milo wspominam. moze na PC tez cos takiego wyszło? Tak i to 3 części, ale tylko 2 pierwsze to były celowniczki ( 2 miała jeszcze pare bajerów) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareczek Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 Witam! Nie wiem czy pamiętacie takie gry jak Mad Dog albo Rebel Assault? Były supeeer!!! Jest to jakby taki typ gry strzelanki filmowej :lol: Bardzo lubie takie gierki ale jest ich b. mało :( Czy są jakieś jeszce tego typu gierki??? Podajcie mi jakieś tytuły! Takie zeby sobie postrzelac najlepiej filmówki ale mogą być tez takie typu virtua cop czy kurka wodna :wink: Dzięki Z filmowych to było jeszcze Who Shoot Johny Rock, 2 x Mad Dog. Ale więcej takich gier jest na konsole. Vampire Nights, House of Death, Virtua Cop 1 i 2 (wkrótce część trzecia). Trochę tego jest, tylko lepiej grać pistoletem. (Vampire Nights razem z Gun Conem, to jakieś 250zł). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...