Gość Bari Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 Witam jak widac po moich tematach czesto zmienam zdanie heh Ale to juz jest przemyslana decyzja .Mam teraz to co w podpisie i zastanawialem sie nad d805 ale jednak to chyba nie jest to :] i teraz mysle nad np Asrockiem Dual sata + ten http://allegro.pl/item103544705_amd_athlon...39_venice_.html procek co o tym sadzicie za jakis rok mam zamiar przesc na x2 ?? lub jaka mozecie mi polecic mobo do o/c do 300zl PCI?? aha i czy do x2 musze zmieniac na ddr2 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreenGo Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 Twój podpis nam nie dużo mówi ;) Ja na Twoim miejscu poczekał bym na AM2 i Conroe i potem zdecydował jaką platforme ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 A widziailes jakas plyte na 939 pod ddr2?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bari Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 Sory ale mechlik mi skasowal podpis ze wzgledu na prawde a chyba nie lubi Wisly Krakow mam Athlona 3000 s 754 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taid Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 Hmm.. czy to nie twój drugi temat? Nie śmieć forum :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 mechl!k nie jest z wawy Wiem, wiem prawda troszke w oczy kole i trzeba sobie to jakos wytlumaczyc. Zmien ten podpis. Bo duzo w nim nieprawdy. I nie chodzi wcale o pilke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bari Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 Przepraszam za zasmiecanie!! ale czy dobrym wyborem bedzie zmiana na 939 tego procka http://allegro.pl/item103544705_amd_athlon...39_venice_.html i jakies mobo np asrocka dual sata ? Dobra ok skonczymy temat podpisu z mechlikiem sam sobie to wyjasnie domik dzieki bo wlasnie chcialem to przeczytac :] wiec jak odnoscnie tego procka http://allegro.pl/item103544705_amd_athlon...39_venice_.html + asrock dual ata O/C ?? zmiana z 754 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 No jakis tam przeskok bedzie ale bez rewelacji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mariush190 Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 D805 jest fajny, fajny do OC, wogle gites, ale szkoda ze dwa jaja nie są jednowatkowe. wiekszosc aplikaci nie obsługuje dwoch jaj i bedzier pracowac jedno. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taid Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 Jak brać 3200 to na manchesterze lub opteronka 144 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bari Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 Ale bedzie to bardziej przyszlosciowe z rozbudowie na x2 czy niebardzo? Bo teraz by ten konfig wygladal/ AMD Athlon 64 3200 + O/C Asrock Dual Sata Geforce 7600/gt 3Gb DDR Wszystko O/C i za rok 1,5 zamiana na X2 Bedzie przeskok w wydajnosci ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
methyl1test Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 Asrock Dual SATA2 teoretycznie jest bardzo przyszłościowy bo ma slot na podstawkę AM2 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 Jeśli chodzi o Asrocka, to brałbtm model 939SLI-eSATA2 lub 939SLI32-eSATA2. Ta płyta ma 4xSATAII, nie ma ograniczeń sztucznych ograniczeń HTT i możesz dzięki zmodowanym sterownikom zrobić sobie SLI. Cena nie jest dużo wyższa, ale myślę, że warto dopłacić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...