Sir LOLO Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 Ludziska, może ktoś wie czy istnieją jakieś sterowniki do karty telewizyjnej MACH pod win200 lub xp-ka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 chce wznowic to pytanie, poniewaz tez posiadam ta karte TV i nigdzie niema sterow do niej na XP/2000, szukalem wszedzie gdzie bylo mozliwe, nawet instalowalem uniwerslane m.in. WDM Video Capture for Bt8xx v5.3.61 lecz nic to nie dalo, moze wy forumowicze znacie jakies zakatki sieci gdzie by byly "jakies" dzialajace stery do niej, lub jakikolwiek sposob na nia. Za wszelka pomoc, sugestie, wielkie THX :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rid^iXPe Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2003 ostatnio mialem taka kart i dzialala pod xp musisz poszukac bo napewno mozna ja odpalic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2003 a na jakim ona jest ukladzie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2003 na ukladzie Bt878/879 (wedlug AVerMedia TV Series) wspomne ze w windowsie millenium i 98/98SE instaluje stery z CD ktore w menadzerze urzadzen nazywaja sie Brooktree Fusion/Video(audio) Device, moze sa jakies nowe stery Brooktree. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 15 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2003 Mam Mach-Tv, stery mam jakieś uniwersalne do 2000/Xp i karta chodzi znakomicie pod XP. Niewiem tylko czy te sterowniki działaja z oprogramowaniem od Mach-Tv bo do oglądania używam Borga :) Jak cos to piszcie mi na maila to wam powysyłam te sterowniki. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goofy Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 Ja też ja mam i nie ma do niej nowych sterów używam uniwersalnych = Borg i działa nawet pilot:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 goofy a jakim programem ogladasz TV. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goofy Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 Napisałem Borg :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
St.Anger Opublikowano 19 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2007 Pora wznowić temat :) . Ostatnio zakupiłem tuner Mach-TV na układzie bt848, ale ni w ząb nie mogę go zmusić do pracy pod WinXP. Sterowniki WDM z tej stronki nic nie dają niestety. Czy jest jakiś sposób żeby zmusić ta kartę do pracy pod WinXP? Pomóżcie :) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2007 Sprobuj tych: http://members.driverguide.com/driver/deta...?driverid=80314 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
St.Anger Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2007 Niestety nie działają. Jak zainstaluję z płytki instalacyjnej dołączonej do karty i próbuję uruchomić program do oglądania TV wyskakują mi dwa komunikaty, pierwszy to LoadLibraryFail 128, a w tytule okna jest plik GRAPPLER.DLL, dam ok i zaraz wyskakuje kominikat LoadLibraryFail, tyle że z numerkiem 148 i tym razem w tytule jest BTVID_32.DLL. Następnie wyskakuje komunikat , że "wystąpił problem z aplikacją i zostanie ona zamknięta". Gdy próbuję odpalić borgTV wyskakuje komunikat, że can't find bt848, podobnie w moreTV, a w programie Pixeview station "sorry, you have not video capture adapter". Co ciekawe raz udało mi się uruchomić moreTV, i nawet był obraz zakłóceń, ale po ponownym uruchomieniu wyskakiwał ww komunikat. Próbowałem też wrzucić te DLLe do katalogu z programem, do system i system 32 ale nic to nie dało, ktoś może ma jakiś pomysł? Pomocy :) !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...