Skocz do zawartości
DonCorleone91

Głośniki 2.1

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

W przeciągu paru dni mam zamiar zakupić głośniki 2.1. Mam na nie ok. 150zł i chciałbym się trzymać tej kwoty. Zastanawiam się nad Logitechami oraz Creative`ami. Macie może jakieś propozycję?? Zależy mi na dobrym brzmieniu w muzyce elektronicznej(tzn. techno, trance itp) oraz żeby bas nie "pierdział". Dzięki za porady, pozdrawiam!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ee tam bedziesz sie pchal w pierdziawy komputerowe. Za 150 masz porzadne uzywane zagraniczne kolumny i wzmak (jak sie uda to jeszcze na CD starczy) albo dozbieraj 10x tyle i kup cos jeszcze bardziej wspanialego ;) (zart) Bierz Logitechy - za ta kwote nic sensowniejszego nie ma.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A dla odmiany powiem że mam/miałem Creativy tyle że T3030 i grały ślicznie, bass naprawde głęboki, nie wiem jak tam Logiteche ale te Creativki grają naprawde ładnie, szkoda tylko że padły po pół roku użytkowania, dlaczego? nie wiadomo :-| obecnie są w serwisie

Edytowane przez fredus

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Kas mam rozumieć że na korzyść Logitech`ów?? Dzięki wszystkim za opinie!!

Tak na kozysc Logitech`ów. Tak jak pisalem najlepiej bedzie jak sam sie przekonasz w Łodzi na pewno jest MM tam bez problemu prezentuja sprzet.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam!

Już zdecydowałem! ;) Dziś nabyłem Logitechy X-230 i jestem bardzo zadowolony z ich brzmienia! Mieliście racje, dzięki wielkie za poradę wszystkim! Pozdrawiam!!!

Trzeba nas sie sluchac i tyle B)

Dolaczyles do kolejnych zadowolonych posiadaczy tych Logitechow :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi