DonCorleone91 Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 Witam! W przeciągu paru dni mam zamiar zakupić głośniki 2.1. Mam na nie ok. 150zł i chciałbym się trzymać tej kwoty. Zastanawiam się nad Logitechami oraz Creative`ami. Macie może jakieś propozycję?? Zależy mi na dobrym brzmieniu w muzyce elektronicznej(tzn. techno, trance itp) oraz żeby bas nie "pierdział". Dzięki za porady, pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 X-230 miazdza przedstawione Creative`y. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kiczis Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 jak wyzej mam te glosniki i poprostu sa super... tylko brac !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meeron Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 (edytowane) ja mam x220 od logitecha, naprawde dobry sprzet, to wczesniejszy model tych 230, polecam jak narazie 3:0 dla logitechow, wybor masz prosty Edytowane 14 Maja 2006 przez meeron Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kiczis Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 poprostu bierz x 230 i zakoncz temat bo nie ebdziesz mogl pisac z zachwytu tego dzwieku ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 Bierz X-230 sam mam i grają super jak za tą kase. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amarith Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 5:0 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 ee tam bedziesz sie pchal w pierdziawy komputerowe. Za 150 masz porzadne uzywane zagraniczne kolumny i wzmak (jak sie uda to jeszcze na CD starczy) albo dozbieraj 10x tyle i kup cos jeszcze bardziej wspanialego ;) (zart) Bierz Logitechy - za ta kwote nic sensowniejszego nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 (edytowane) A dla odmiany powiem że mam/miałem Creativy tyle że T3030 i grały ślicznie, bass naprawde głęboki, nie wiem jak tam Logiteche ale te Creativki grają naprawde ładnie, szkoda tylko że padły po pół roku użytkowania, dlaczego? nie wiadomo :-| obecnie są w serwisie Edytowane 14 Maja 2006 przez fredus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 @DonCorleone91 Najlepiej bedzie jak przejdziesz sie do MediaMarkt i przetestujesz obydwa zestawy. Ja tak zrobilem i IMHO roznica byla ogromna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonCorleone91 Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 @Kas mam rozumieć że na korzyść Logitech`ów?? Dzięki wszystkim za opinie!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezary666 Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 Ja mam T3000 i grają naprawde dobrze-mają pilot(z regulacja basu i vol), ktorego X-230 nie ma. Taki pilocik sie przydaje,bo jak robisz głośniej to bas trzeba zredukować i z pilotem jest poprostu wygodnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kabul Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 niewiem czego ale niezaufalbym "wbudowanemu" pilotowi. Coprawda nie testowalem tego modelu logitecha ale jestem za creative Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezary666 Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 (edytowane) hehe. Pilot dobrze zdaje swój egzamin. Uwierz mi. Edit:Ten pilot jest z Creativem. Edytowane 14 Maja 2006 przez Cezary666 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 @Kas mam rozumieć że na korzyść Logitech`ów?? Dzięki wszystkim za opinie!!Tak na kozysc Logitech`ów. Tak jak pisalem najlepiej bedzie jak sam sie przekonasz w Łodzi na pewno jest MM tam bez problemu prezentuja sprzet. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonCorleone91 Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 A są może jakieś testy w necie w/w głośników?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonCorleone91 Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 Witam! Już zdecydowałem! ;) Dziś nabyłem Logitechy X-230 i jestem bardzo zadowolony z ich brzmienia! Mieliście racje, dzięki wielkie za poradę wszystkim! Pozdrawiam!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 Witam! Już zdecydowałem! ;) Dziś nabyłem Logitechy X-230 i jestem bardzo zadowolony z ich brzmienia! Mieliście racje, dzięki wielkie za poradę wszystkim! Pozdrawiam!!! Trzeba nas sie sluchac i tyle B) Dolaczyles do kolejnych zadowolonych posiadaczy tych Logitechow :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...