Skocz do zawartości
3qu!l!br!um

F1 - Sezon 2006/07

Rekomendowane odpowiedzi

Gość JestemNoobem

ciekawe kiedy coś powiedzą :/ Kubica na pewno stracił przytomność

i czy widzieliscie tez ze przed wyleceniem z toru coś mu odpadło ze spojlera ?

ciekawe kiedy coś powiedzą :/ Kubica na pewno stracił przytomność

i czy widzieliscie tez ze przed wyleceniem z toru coś mu odpadło ze spojlera ?

STAN STABILNY Kubica jedzie do szpitala

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Serce mi stanęło!!! Masakra !! :mur: jestem przekonany że to nie z jego winy było! zresztą nawet mnie to nie obchodzi, byle tylko nic mu się poważnego nie stało!!!

EDIT: father dzwonił do mnie i mówił że na tvn24 pokazali ze szpitala albo jeszcze nie szpitala kamerką ;) i RK jest przytomny, chodzi, nic mu się nie stało, uśmiechnął się do kamery i pokazał OK :). Ufff .... Teraz tylko prześwietlenia zrobić ;).

Edytowane przez ojejku

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak sobie patrze to jeszcze 5-10 lat temu Roberta to by wynosili w worku- jak te bolidy są wytrzymałe!!

On musial jechać w okolicy 250 km na godzine przy tym dzwonie :blink:

Oby nic nie było robertowi- jest rpzytomny itp ale oby się nie połamał, ani nie miał jakichś powaznych obrażeń..

No i co się stało- bolid zaczął po prostu fruwac-co mu zabrało docisk- najechał na coś, czy zgubił coś ze skrzydała?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kubica na jednym z zakrętów został dociśnięty do ściany przez bolid Jarno Trulliego i wypadł z toru i z potężną siłą uderzył w ścianę, przekoziołkował i uderzył w drugą bandę kilkadziesiąt metrów dalej.

Trulli :/ Wiedziałem, że to nie jest błąd Kubicy...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość JestemNoobem

Trulli :/ Wiedziałem, że to nie jest błąd Kubicy...

mówiłem,że coś odpadło z przedniego spojlera Kubicy

Edytowane przez JestemNoobem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to Truli był, na zakręcie gdzie go wymijał RK (jedzie się tam ~300km/h), RK był już 2W z Trulim a ten mu zajechał drogę i go stuknął!!! I gdzie RK miał uciekać ? jak mijał po zewnętrznej!!! tam już banda!!! Je... Truli.... ciekawe co powie. Zakręt jest szeroki nie powinien zajeżdżać drogi!!! jaka menda...

Edytowane przez ojejku

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

coś czuje, że tor Gilles Villeneuve Circuit(GP Kanady) zostanie diametralnie przebudowany i w następnym sezonie już nie będzie takich "przygód" jak dzisiaj

bo co się dzieje dzisiaj to.....

Trulli aut

Edytowane przez cavarr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość JestemNoobem

No to Truli był, na zakręcie gdzie go wymijał RK (jedzie się tam ~300km/h), RK był już 2W z Trulim a ten mu zajechał drogę i go stuknął!!! I gdzie RK miał uciekać ? jak mijał po zewnętrznej!!! tam już banda!!! Je... Truli.... ciekawe co powie. Zakręt jest szeroki nie powinien zajeżdżać drogi!!! jaka menda...

a wlasnie mowilem sobie a jeszcze biozia trulliego pokarze i trulli sie rozbil

BTW polowa wyscigu to jazda safety carow ;d za rok moze od razu niech daja wyscigi safetycarow :P i czy mi sie zdawalo czy to takie biale co jechalo to bylo nowe Evo? Bo jechalo cos innego od Mercedesa

Edytowane przez JestemNoobem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kubica zjechał na sliska trawe która jeszcze pogorszyła sytuacje i auto zachowało się jak poduszkowiec i fruuuuu a po drodze przypierniczył w rozwalone auto [speeda chyba] ktore stało tam na poboczu i oderwało mu koło no i zawsze cos tam go wychamowało a potem była już sciana

z kamery bolidu za nim chyba webbera to wygladało koszmarnie i koszmarnie szybko normalnie mroognięcie oka i sruuuu a jak sama wanna szurała ostatnie metry przed zatrzymaniem po torze z bezwładną głowo RK oparta o dolną jej część to mi oddech się zatrzymał na kilka s ale nie ma tego złego co by .... pierwszego dzwona (oby ostatniego)ma już za sobą miejmy nadzieje że nie wpłynie to na jego styl jazdy w przyszłości i dalej będzie fajterem , teraz go pewnie poprześwietlają i dojdzie do siebie niech mu tylko troche vodki dadzą ;] na GP USA moze się nie załapie ale na Francje bedzie jak nowy ;]

P.S. ten wyścig jest jakis pechowy czarna niedziela w tym GP canady jak tak dalej pojdzie to wyscig skończy może z 6 bolidów ;/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hue hue hue .... jak tak dalej pójdzie to dwa miejsca na podium i tyle bedzie z F1 w Kanadzie :D

Dobrze, że z Robertem wszystko OK... ufffff...

W ogóle powinni zrewidować nieco poglady na tory F1 bo kupa z nich jest przegięta ...

Kurde .... chyba się napiję piwska bo mi kilka siwych włosów przybyło jak to widziałem :( niefajna kraksa... i w ogóle to on miał tam do podłogi wciśnięte więc raczej coś pod 300 km/h przycedził ... wytrzymałe te bolidy nie ma co.

Pozdrawiam.

Edytowane przez PC_Speaker

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w 20 dni to się chyba zrośnie ? na GP żabolandji ;]

update jaki koniec sezonu?! to nie piłka nożna .

w przeciagu miesiąca pewnie będzie w bolidzie o ile się szybko będzie goić

Edytowane przez LPC

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedyś RK po złamaniu ręki (z prętami, bo chyba przemieszczenie było) wygrał pierwszy wyścig w F3. Więc trzeba mieć nadzieje. Najgorsze jest to, że teraz bmw wystawi jako 2 kierowce Vettela, który dostanie nowy bolid (bezawarjny), jest Niemcem. Zdobędzie więcej punktów od RK i będzie gdybanie w ekipie bmw....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na Polsat Sport mówili, że ojcec Roberta cały czs jak widział go jadącego narzekał że tył źle trzyma, że nie może szybko z zakretów wychodzić itp ... Generalnie jechał źle dostrojonym bolidem.

A Heidfield złamas jeden na konferencji powiedział że miał perfekcyjnie przygotowany samóchód ...

Coś jest nie tak w tym Teamie

Robert cały czas testuje bo nie idzie tego wóżka ustawić a H ma zawsze dobrze ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na Polsat Sport mówili, że ojcec Roberta cały czs jak widział go jadącego narzekał że tył źle trzyma, że nie może szybko z zakretów wychodzić itp ... Generalnie jechał źle dostrojonym bolidem.

A Heidfield złamas jeden na konferencji powiedział że miał perfekcyjnie przygotowany samóchód ...

Coś jest nie tak w tym Teamie

Robert cały czas testuje bo nie idzie tego wóżka ustawić a H ma zawsze dobrze ...

Nie znam sie aż tak ale sam widze ze Robert ma jakby zawsze gorszy wózek tak jakby cały czas team testował coś na nim.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi