Mikelos Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 MCL tez duzo kasy laduje w F1 wiec kto wie.gdyby chodzilo tylko o kase to liderem by byla pewnie toyota... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 (edytowane) tak dla jasnosci. to mercedes laduje kupe kasy w team. nie mclaren ;] a pieniadze nie daja wynikow co jak juz powiedzial mikelos swietnie widac po toyocie. a za 5 lat najlepsze moga byc bmw, ferrari, prodrive, mclaren-mercedes i nie zdziwilbym sie gdyby byl i tam spyker-jesli tylko by mial fundusze bo potencjal wydaje mi sie ze maja. co do przyszlosci to mam nadzieje ze adrian newey i chris horner z rbr tez zbuduja jakis fajny bolid Edytowane 10 Sierpnia 2007 przez dzej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Moze poza tematem samego sezonu F1 jako sportowej rywalizacji ale wtrace slowko o Redbull 3D Racing, ktory odbyl sie w Krakowie w dniu 15.05.2007 Bylem na tej imprezie i wrazenie jakie wywolal na mnie bolid F1 jest niezapomnianym przezyciem. Juz wiem z jakimi potworami maja do czynienia w tym sporcie. Kto nie mial przyjemnosci slyszec bolidu F1 na zywo ten NIGDY nie bedzie mial pojecia co to jest za ryk. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralek Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Mieszkam na Bemowie i z m/w kilometra w pokoju słychać ryk bolidu. Jutro wybieram się do BMW Pit Lane Park :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2007 O której w niedziele jest wyścig ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2007 (edytowane) yoto bez jaj :lol2: google i po chwili wyskakuje mi: 13:40 - Studio F1 14:00 - GP Turcji Robert to szorstki diament. Chcemy go oszlifować, zmienić w zwycięskiego kierowcę – powiedział Mario Theissen. Nawet mistrz świata Fernando Alonso nie jest dla BMW wystarczającym powodem, by zrezygnować z Polaka. We wtorek team BMW oficjalnie ogłosił, że nie zmieni składu na sezon 2008. Ostatnio huczało od plotek, że dwukrotny mistrz świata Fernando Alosno, który narzeka na faworyzowanie Lewisa Hamiltona przez szefów McLarena, odejdzie do BMW. Theissen nie mówił „nie”, ale wiadomo było, że „ceną” za Hiszpana byłby Kubica. Jeszcze nigdy nie zdarzyło się bowiem, by w tym teamie zabrakło niemieckiego kierowcy. Wczoraj szefowie BMW nieoczekiwanie szybko – 6 wyścigów przed końcem obecnego sezonu, gdy wciąż nie wiadomo, jak zakończy się „wojna” w McLarenie – postanowili uciąć wszelkie spekulacje. Więcej w "Przeglądzie Sportowym" - onet.pl I dobrze :D Edytowane 23 Sierpnia 2007 przez cavarr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2007 yoto bez jaj :lol2: google i po chwili wyskakuje mi: 13:40 - Studio F1 14:00 - GP Turcji I dobrze :D Hehe - dzięki A co do Alonzo - szkoda :D Alonzo do BMW a Kubica do McLarena/Mercedesa :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Hehe - dzięki A co do Alonzo - szkoda :D Alonzo do BMW a Kubica do McLarena/Mercedesa :D Skład BMW na przyszły sezon jest już zatwierdzony i bynajmniej nie ma żadnych zmian. Będą jeździli Kubica i Heidfeld. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2007 1 trening i kubson 10 i 11 :). Ferrari 1 i 2 a potem pierwszy znów Hamilton. No zobaczymy. Po obejrzeniu kawała "wyścigu" na torze w Turcji mam mieszane uczucia ;p. Stawiam na to ze bedzie średni wyścig pod wzgledem emocjonujących "akcji". Chce Kandę min 2 razy w roku :P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 (edytowane) No i Kubica 5 przed hajtfeldem czyli dobrze (wiecej sie nie da na tym bolidzie chyba) ;p. Nudne sie to trochę robi ale tak pewnie bedzie do konca sezonu. Tor średni, zastanawiam sie czy w ogole ogladać gp turcji ;p Edytowane 25 Sierpnia 2007 przez yuucOm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Po pierwsze: kto to jest "hajtfeld" ? Po drugie: jestem wdzięczny Polsatowi że, o 14:00 załapałem się na końcową tabele wyników. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 myślenie nie boli. w turcji z pewnoscia jest inna strefa czasowa niz w polsce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Tak, ale w takim razie czemu w programie napisali, ze o 14 sa kwalifikacje? Ja przyszedlem o 14:20 i juz jakis film lecial.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 @dzej Tak się składa misiaczku że, to nie ja tutaj byłem od myślenia. Skoro program TV pokazuje 14, strona internetowa Polsatu pokazuje 14, telegazeta pokazuje 14, to mam podstawy być wkurzony. Fakt, mam nauczke na przyszłość żeby ślepo nie wierzyć przedstawianym godzinom, a Tobie radze poczytać trochę o Netykiecie smarku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 @dzej Tak się składa misiaczku że, to nie ja tutaj byłem od myślenia. Skoro program TV pokazuje 14, strona internetowa Polsatu pokazuje 14, telegazeta pokazuje 14, to mam podstawy być wkurzony. Fakt, mam nauczke na przyszłość żeby ślepo nie wierzyć przedstawianym godzinom, a Tobie radze poczytać trochę o Netykiecie smarku. I to mówi ktoś kto sam obraża innego użytkownika :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S1Sweet Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 no ja tyz sie zalapalem na film zamiast na kwalifikacje ;) mam nadzieje za to ze jutro bedzie wszystko w porzadku... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 (edytowane) Przypadkiem looknałem na TV i o 13:20 załapałem się na drugą część kwalifikacji. Nawet na tv.wp.pl kwalifikacje były o 14:00 :-| O 21:45 na TV4 jest powtórka :wink: Edytowane 25 Sierpnia 2007 przez Grimlock Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
humax5400 Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Szykuje się nam ciekawy początek wyścigu. Może Kimi wyprzedzi na początku Hamiltona, ponieważ startuje po czystej stronie toru :D Ale pierwszy zakręt jest w lewo <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RALF11 Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 (edytowane) Zdjęcie zrobione w sierpniu 2005 w Gdyni, podczas jakiegoś pitlanu, w którym brał udział Tomasz Kuchar. Czy przypadkiem te chłopak na zdjęciu to nie jest Robert Kubica??. PS.Sorry za OT ale bardzo nurtuje mnie to,zwłaszcza że wczoraj przypadkiem znalazłem to zdjęcie na dysku. Edytowane 25 Sierpnia 2007 przez RALF11 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 (edytowane) myślenie nie boli. w turcji z pewnoscia jest inna strefa czasowa niz w polsceA cos Ty taki kozak ? Spogladales na reklamy na Polsacie ? Widziales rozkladowki programow TV ? Nie wiem czy nas myslenie boli czy tych poldebili co ukladaja ramówki ? Edytowane 25 Sierpnia 2007 przez Kaeres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2007 dobra zluzujcie panowie. taki czulem sie dumny, ze sam sie nie dalem zrobic w konia ;]. ale wyscig bedzie o godzinie 14? bo na formula1.com pisze ze w wyscig bedzie o godzinie 15 na czas turecki. a tam sie chyba nie pomylili? chociaz na wszelki wypadek wlacze tv o 13 i sprawdze czy czasem nie ma wyscigu ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Dżyzas.... fani f1 :lol: Wiecie jaka jest oficjalna strona f1 ? Zazwyczaj fani obojętnie jakiego sportu zaglądają na oficjalną stronę, bo tylko w informacje podane na niej można wierzyć, wywiady itd. Jakbyście tam zaglądali to byście zauważyli że w boxie jest zawsze terminarz całego weekendu GP :| a na dole jest taki bajerancki link "Convert to My Local time" :lol: I macie jasną sytuacje, ewentualnie możecie sobie ze wzoru i południków na globie wyliczyć ;P. Co nie zmienia faktu że Polsat dał du.py, ale to tak jakbyście wierzyli co pisze Bild czy inne cudo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surix Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2007 No Polsat dał i to ostro du...... załapałem się tylko na ostatnie 10min Q3 qrde chociaż dobrze że i to widziałem <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobo90 Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Nie wiecie czy Eurosport 1/2 transmituje dzisiejszy wyscig GP2? Jesli tak to o ktorej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2007 (edytowane) Transmitował euro2 i już po wyścigu. Aktualnie jest Porshe SuperCup. Edytowane 26 Sierpnia 2007 przez ojejku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2007 załapałem się tylko na ostatnie 10min Q3 qrde chociaż dobrze że i to widziałem <_< ja ogladam zawsze ostatnie 10 minut Q3 , bo i po co wiecej? i tak wiadomo ze pierwsza szostka to bedzie ferrari,mclaren i bmw. nie interesuje mnie czy do Q2 wejdzie honda, toro rosso czy super aguri. tak jak nie interesuje mnie to czy do Q3 wejdzie renault, williams czy toyota Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2007 hamilton złapał kapcia bravo!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Wygrał Massa, Kubica 8. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Wygrał Massa, Kubica 8. Ciekawe czy z bolidem wszystko było OK ? Bo jeżeli tak to lekko dupowato ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2007 (edytowane) Eh. Cos skopali, tamci na gorze, przez to Kubica nie mial szans na lepsza lokate :( Cos, a dokladniej wg mnie rozlozenie zjazdow. Edytowane 26 Sierpnia 2007 przez xacti Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...