michu98 Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2007 A wynik debaty jest z góry znany = nic mu nie zrobią... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CBZ Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2007 Pic na wode, fotomontaz, Hami ma immunitet jak nasi poslowie... Nawet jakby jechal po pijaku w wyscigu, to nic mu nie zrobia... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2007 A wynik debaty jest z góry znany = nic mu nie zrobią... F1: podjęto decyzję w sprawie Hamiltona Władze Formuły 1 nie znalazły powodu do ukarania lidera klasyfikacji generalnej Brytyjczyka Lewisa Hamitona z McLarena za niebezpieczną i niezgodną z przepisami jazdę w wyścigu o Grand Prix Japonii. więcej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2007 Jedyne co moge powiedziec, a raczej napisac to: :| Nie rozumiem tego.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2007 Jedyne co moge powiedziec, a raczej napisac to: :| Nie rozumiem tego.. To jest proste i to bardzo. Po prosu Hamilton za wszelka cene musi zdobyc mistrzostwo. Ma dobre plecy i jest na maxa promowany. Na to sie nic nie poradzi niestety. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 6 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2007 WTF...? Kubica 9ty w kwalifikacjach.. po Q1 i Q2 spodziewałem się, że będzie 5ty.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 6 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2007 WTF...? Kubica 9ty w kwalifikacjach.. po Q1 i Q2 spodziewałem się, że będzie 5ty.. BMW się kończy chyba 8 i 9 miejsca startowe :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 6 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2007 Albo cos kombinuja, zeby bylo lepiej.. Niestety na razie jest gorzej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 6 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2007 Na szczescie jest sporo innych serii wyscigowych gdzie dla odmiany gra sie czysto i nie brak sportowych emocji co powoduje ze w efekcie sa ciekawsze, bo ostatnio w F1 interesujace wyscigi sa tylko w ulewie, pozostale przypominaja szybka procesje w Boze cialo. Ja wrocilem do ogladania F1 tylko i wylacznie ze wzgledu na kibicowanie Robertowi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 6 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2007 A mnie to nudzi całe F1 i tak jak mówi S_Works oglądam ze względu na Kubice. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 6 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2007 (edytowane) Mnie najbardziej w tym calym zalosnym przedstawieniu z Ham'em najbardziej boli wykupiona prenumerata na F1 Racing. Wiadomo, zawsze byl to tendencyjny miesiecznik, gdy mowa byla o brytyjskich kierowcach, ale obecnie akcje z muzinem siegaja szczytu absurdu. Na co 2ej okladce Ham, w co 3 artykule Ham itp. I czuje, ze to sie juz nie zmieni, w koncu Brytole dostali kierowce z talentem, ktory dodatkowo jedzie na sterydach made by FIA, wiec statystyki Szumiego za 7 lat beda zagrozone ;) I na deser http://www.f1.v10.pl/Ecclestone,Hamilton,z...em,F1,3805.html :lol: Edytowane 6 Października 2007 przez draak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 (edytowane) I bardzo dobrze Hamilton nie może wyjechać :D Alonso ma jeszcze szanse :D :D :D :D :D, a Kubica kręci :) Edytowane 7 Października 2007 przez cavarr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu98 Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 JEST! JEST! JEST! Koniec wyścigu dla Hamiltona :D Robert Wyprzedził Nicka a Heidfeld w boksie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 Nareszcie :) .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 i się zesrało Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu98 Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 No ja! :/ Załamka :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 No i sie pocieszylismy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 jak Kubkowi dobrze idzie to ze zawsze musi to zafajdane bmw popsuć :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu98 Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 (edytowane) Kurcze, cały weekend psuło się auto Nicka, a tu w najważniejszym momencie padło auto Roberta :( Edytowane 7 Października 2007 przez michu98 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 tropiciele teorii spiskowych napisali by, ze testowali u Nicka sposób sabotowania Kubka w wyścigu :wink: :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubi_89 Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 ja pier***e zawsze musi miec tego pecha.. znowu ta skrzynia.. bylo by podium.. brawa dla Vettela.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu98 Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 tropiciele teorii spiskowych napisali by, ze testowali u Nicka sposób sabotowania Kubka w wyścigu :wink: :lol2:Dobre :wink: No szkoda, nie udało się, ale trzeba przyznać, że taktycznie BMW tym razem nie nawaliło i pod tym względem wszystko ułożyło się po myśli szefostwa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 (edytowane) No nieźle jadę samochodem i słyszę Kubica pierwszy a po chwili dodaje ze odpadł z wyścigu :lol: Jak pech to pech :( Edytowane 7 Października 2007 przez kamilo23 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobo90 Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 Eh... Limit pecha musi sie kiedys wyczerpac. Tak jak w przypadku FIAmiltona, nareszcie go szczescie opuscilo (a moze nerwy poniosly?). Imo zdecydowanie za szybko chcial wjechac do pit-stopu, przeciez wiedzial jaka przyczenosc daja mu jego opony. Kubka bardzo szkoda, ale to bardzo. Ciekawi mnie na ile lapow by mu wystarczylo paliwa. Juz sie nie moge doczekac GP na Interlagos ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 (edytowane) Jak ktoś będzie miał link z wywiadem Kubka z polsatu po GP to dajcie tutaj link :) bo pojechał po bmw przepięknie :D Powiedział źe paliwa miał do końca wyscigu i uciekło coś więcej niź podium. Edytowane 7 Października 2007 przez ojejku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 Eh... Limit pecha musi sie kiedys wyczerpac. Tak jak w przypadku FIAmiltona, nareszcie go szczescie opuscilo (a moze nerwy poniosly?). Imo zdecydowanie za szybko chcial wjechac do pit-stopu, przeciez wiedzial jaka przyczenosc daja mu jego opony. Kubka bardzo szkoda, ale to bardzo. Ciekawi mnie na ile lapow by mu wystarczylo paliwa. Juz sie nie moge doczekac GP na Interlagos ;). Z tego co Robert powiedział paliwa miał dosyć by dojechać do mety. Stwierdził wręcz, że uciekło coś więcej niż podium Tak wkurzonego Kubicy jeszcze nie widziałem - "co się stało - to każdy głupi chyba wie ... " to odpowiedź na pytanie co nawaliło w bolidzie. Nawet nie dociekał czy to skrzynia czy hudraulika - raczej chydraulika - ale widać było że to co strzeliło go nie obchodzi. Chłopak ma dosyć tego sezonu i nie dziwię się. Robi co może i ciągle coś nawala, jak nie strategia to bolid ... Pocieszające jest to, że jest twardy psychicznie. Jego ojciec stwierdził, że we wcześniej często mieli problemy budżetowe, że Robert startował w słabszych teamach i nigdy nie poddawał się. Nie jest rozpieszczonym pupilkiem jak Hamilton. Podono już za czasów kartingu H miał parasol ochronny ... i już wtedy czasem działy się dziwne rzeczy. Brawa dla Roberta za postawę i życzę mu lepszego Teamu/bolidu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 Też mam nie fart, zaspałem, a na dodatek wyścig mi się nie nagrał :lol: Ale powtórkę z miłą chęcią obejrzę. Szkoda mi Roberta. Chłopak bardzo się stara, a tu znowu jak nie skrzynia to coś innego. Zobaczycie, w przyszłym roku FIA polikwiduje wszystkie pułapki żwirowe, a jeśli takowe będą to będą przy nich stały dźwigi jak na torze w Niemczech Ktoś na Onecie napisał fajny komentarz, że z powodu wypadnięcia Hamiltona z toru powinni GP Chin od tego powtórzyć :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
studenc1k Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 (edytowane) Jak ktoś będzie miał link z wywiadem Kubka z polsatu po GP to dajcie tutaj link :) bo pojechał po bmw przepięknie :D Powiedział źe paliwa miał do końca wyscigu i uciekło coś więcej niź podium. http://video.google.pl/videoplay?docid=-20...h&plindex=0 Pech, pech i jeszcze raz pech. Szkoda mi Roberta. Jeżeli zespół poradzi sobie z awaryjnością bolidów, to z nadzieją patrze na następny sezon. Edytowane 7 Października 2007 przez studenc1k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 http://video.google.pl/videoplay?docid=-20...h&plindex=0 Pech, pech i jeszcze raz pech. Szkoda mi Roberta. Jeżeli zespół poradzi sobie z awaryjnością bolidów, to z nadzieją patrze na następny sezon. Samo zmniejszenie awaryjności to za mało - ciągle 3ci team ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubi_89 Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 Robert sie wkur*il.. ma racje. Od poczatku sezonu nic z ta skrzynia nie zrobili. Oby kolejny bolid był dobry. Ciekawy jestem na ktorej pozycji Kuba by sie utrzymal gdyby nie ta glupia awaria.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...