Grimlock Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 (edytowane) Miejmy nadzieję, że te gratulacje od MSC na pudle to swoista zmiana warty... :rolleyes: pozdro No i stało się MSC kończy :-| Edytowane 10 Września 2006 przez chemiczny_ali Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surix Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 Konferencjaa :) KUBICA BRAWOOO :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3qu!l!br!um Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 Ostatni sezon Schumiego, szkoda, normalnie bym mu nie kibicował, ale niech zostanie mistrzem na koniec swojej (wielkiej) kariery :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 Dziękuję Robert :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 (edytowane) Michael Schumacher oficjalnie ogłosił że po tym sezonie kończy karier. A KUBICA WIELKIE BRAWA!!! MA KTOŚ nagrany wyścig ,albo jego część chociaż i dekoracja wręczenia nagród ? Edytowane 10 Września 2006 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 Mimo ogromnego sukcesu Roberta i w sumie spodziewanej decyzji Szumiego smutno jakoś mi się zrobiło. MSC to (obiektywnie) najlepszy kierowca F1 (za mojego życia raczej nikt nie zbliży się do jego rezultatów), a dla mnie- także najlepszy amabasador tego sportu, facet z klasą, który czasem pogrywał ostro, ale F1 to nie sport dla mięczaków. Dzięki Michael za lata emocji, których mi dostarczałeś! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 (edytowane) Jak zwykle dresy na wp i onecie muszą się znaleźć, jeden z komentarzy cytuje z wp: » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « kubica ty farcie p^%$^ 3 miejsce... farciarz z ciebie.. nie moge juz patrzec na tą wioche... Wykastrować takiego :mur: . Dobra dałem spoiler, bo aż żal wklejać te teksty... Edytowane 10 Września 2006 przez ojejku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 Mimo ogromnego sukcesu Roberta i w sumie spodziewanej decyzji Szumiego smutno jakoś mi się zrobiło. MSC to (obiektywnie) najlepszy kierowca F1 (za mojego życia raczej nikt nie zbliży się do jego rezultatów), a dla mnie- także najlepszy amabasador tego sportu, facet z klasą, który czasem pogrywał ostro, ale F1 to nie sport dla mięczaków. Dzięki Michael za lata emocji, których mi dostarczałeś! Racja, jeszcze tylko 3 jego starty... Oby wygral w tym roku i z chwala odszedl.... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msn Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toolboy Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 (edytowane) ^^^^^^^^^^ Robert na tym zdjeciu jeszcze w cieniu - swoich wielkich kolegow ;) Gratulacje! Mieszane uczucia po tym GP, bo o ile jeszcze pare lat temu nie darzylem MSC duza sympatia, tak juz od jakiegos czasu moje zdanie o nim zmienlo sie o 180*. Jego decyzja, choc oczekiwana i zrozumiala, i tak wywoluje smutek na wielu twarzach w tym i mojej. Co do odejscia w chwale - w sam raz ten czlowiek nie musi sie o to martwic. (niezaleznie od mistrzostwa w tym sezonie) @Draak - mysle, ze nie tylko za naszego zycia, nie pojawi sie drugi taki jak Michal. PS. Michal, zrob to dla mnie i skop jeszcze d*** AlFonzo! Edytowane 10 Września 2006 przez toolboy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 Mimo ogromnego sukcesu Roberta i w sumie spodziewanej decyzji Szumiego smutno jakoś mi się zrobiło. MSC to (obiektywnie) najlepszy kierowca F1 (za mojego życia raczej nikt nie zbliży się do jego rezultatów), a dla mnie- także najlepszy amabasador tego sportu, facet z klasą, który czasem pogrywał ostro, ale F1 to nie sport dla mięczaków. Dzięki Michael za lata emocji, których mi dostarczałeś!Dokładnie. Moim zdaniem jest najlepszym kierowca f1 w historii. Jestem tylko ciekaw co by było gdyby zył jeszcze Senna :(. MOIM subiektywnym zdaniem :P przyszłość należy do Kubicy :ploom: :plom:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 (edytowane) Robert w tym wyścigu miał dużo szczęścia (awaria Alonzo i Massy), ale widać po walecznej jeździe Polaka, że będzie w przyszłości mistrzem :D gdyby dysponował tylko lepszym bolidem to myślę, że co wyścig stał by na podium, ale F1 jest specyficznym sportem, gdzie bolid zapewnia 80% sukcesu :-| pozdrawiam fanów F1 i dołączam parę fotek :wink: z zeszłotygodniowej wizyty Roberta w Polsce :D Edytowane 10 Września 2006 przez cavarr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 Dokładnie. Moim zdaniem jest najlepszym kierowca f1 w historii. Jestem tylko ciekaw co by było gdyby zył jeszcze Senna :(. MOIM subiektywnym zdaniem :P przyszłość należy do Kubicy :ploom: :plom:. Dokładnie :D WIelkie brawa dla ROBERTA - chłopak ma talent nie ma co (bo w ten bolid to jakoś nie specjalnie wierzę :D ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3qu!l!br!um Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 MOIM subiektywnym zdaniem icon_razz.gif przyszłość należy do Kubicy ploom.gifMoje zdanie które jest obiektywne, jest identyczne jak twoje subiektywne :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 Przez ten wyścig obiad się opóźnił,tak mi łapy latały ze nie dałem rady smazyć schabowszczaków "Kubica to skarb kibica" ktoś chętny na kask http://www.allegro.pl/item123377224_kask_r...arytatywna.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 Przegapiłem w telewizji transmisje :mur: :mur: Gratulacje dla Kubicy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 Trzeba przyznać, że Kubica pojechał fenomenalnie - Massa nawet jakby nie rozwalił opony na szykanie to by go nie wyprzedził IMO. Co do Schumachera to mimo iż wiele razy narzekałem na jego zwycięstwa 'w boksach' to jednak musze przyznać, że jest to wielki kierowca - życze mu aby koniec swej kariery ukoronował kolejnym tytułem mistrza świata. A teraz troche narzekania ;) Naprawde rozwala mnie realizacja wyścigów F1 w tym sezonie <_< takiej kaszanki dawno nie było. Podczas wyścigu na darmo szukać różnic czasowych pomiędzy kolejnymi zawodnikami - czasem tylko realizator pokaże różnice między miejscem 1 i 2 :? Nie wspomne już o tym, że gdy Kubica (jak i inni zawodnicy) mijał linię mety to na ekranach telewizorów pojawił się Jean Todd oraz wielce zniesmaczony Flavia Briatore - tylko w jakichś nędznych urywkach na replay'u pokazano przez dosłownie ułamki sekund (sic!) radość ekipy BMW i samego Kubicy. Wiadomo, że cały zespół pracuje na sukces ale chyba tuż po wyczerpującym wyścigu to kierowcy zasługują na pokazanie ich reakcji w TV - co mnie obchodzi mina Briatore? przecież po awarii silnika Alonso wiadomo, że nie będzie skakał z radości. Naprawde realizacja wyścigów w tym sezonie stoi na niezbyt wysokim poziomie. Często realizator pomija pokazanie ważnych wydarzeń na torze lub też serwuje zbyt długie powtórki. Jeśli ktoś mi powie, że taka realizacja jest trudna bo dużo się dzieje itp itd to ja się pytam w jaki sposów pokazują wyścigi np MotoGP? także już po zakończeniu wyścigu - gdy zawodnicy zbierali się na podium widać było, że realizator sam nie wie co chce nam pokazać - raz widok z góry, raz z boku, raz z dołu - chciał chyba pokazać wszystko, a wyszło tak że pokazał byle co i byle jak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 (...) PS. Michal, zrob to dla mnie i skop jeszcze d*** AlFonzo! Dokładnie TAK, zrób to też dla mnie!!! Piwko Toolboy i dla innych fanów Miszcza (trochę się wykosztuję, ale co tam ;) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 (edytowane) Ktoś napisał na jednej stronce ,że Schumacher przestraszył się Kubicy i dlatego zrezygnował z dalszej kariery. Wiadomo że to nie prawda, ale troszkę zabawne jest to jak niektórzy to przeżywają i wymyślają właśnie takie historyjki. No ale co się dziwić.. gość zaczął nie dawno wojować w Formule 1 i jakie postępy. Jestem pod wrażeniem co ten gość wyprawia i wierzę że jeszcze nieraz nas zaskoczy stając na najwyższym stopniu podium. A wtedy Niemcom i nie tylko gały wyjdą na wierzch ;) Był Małysz ,jest Kubica :P Edytowane 10 Września 2006 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 (edytowane) Jak Kubicy wymieniali zle opony i przegrywal to tak mi sie dluzyla relacja z Turcji, ze nie moglem wysiedziec. Dzisiaj nawet nie wiedzialem kiedy byl koniec. Cos mi sie wydaje, ze oprocz startu to Kubica dzisiaj nikogo nie wyprzedzil ? Ale za to utrzymywac smierdzacy oddech Messy i Alonso na swoich plecach przez pol wyscigu to trzeba byc twardzielem. Gratki Kubica, mam nowe hobby :) (a te przejezdzone dzisiaj okrazenia na Monzie w rFactorze). Edytowane 10 Września 2006 przez Kaeres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 Własnie pomykam sobie dobrze znanym bolidem w gierce rFactor v 1.150 Powiem tyle ,gra wciąga jak "rastaman skręta" ,pełny real i raczej na klawie ciężko ,można znaleźć sporo dodatków itp. rzeczy polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 I tak kubicy nie dogonisz :lol:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 11 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2006 (edytowane) Racuch, wgraj mody (CDTP albo `79) bo podstawka mozna jedynie modom piety pucowac. Ghyhy, na Monzie krece w okolicach 1:45, a Kubica 1:21. (hehe, juz nie aktualne - ponizej 1:30 robie :P ). Sporo nauki przede mna :P Edytowane 12 Września 2006 przez Kaeres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 11 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2006 (edytowane) Racuch, wgraj mody (CDTP albo `79) bo podstawka mozna jedynie modom piety pucowac. Ghyhy, na Monzie krece w okolicach 1:45, a Kubica 1:21. Sporo nauki przede mna :P Własnie wylukałem temat o rFactor i jestem w trakcie zasysania dodatków ;-) p.s. w Italii ocipieli jak Kubica zasuwał !! screen z gierki zgniata,szczenę zbieram z posadzki :blink: Edytowane 11 Września 2006 przez Racuch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2006 (edytowane) Sorry, ze robi sie OT ale skad wiesz, ze to screen z gry ? I w jakiej to grze jest focus ? Edytowane 12 Września 2006 przez Kaeres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2006 Sorry, ze robi sie OT ale skad wiesz, ze to screen z gry ? I w jakiej to grze jest focus ? o ile sie nie myle to jest to Formula One na next geny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2006 (edytowane) Wie ktos do ktorego roku TV4 ma wykupione prawa do pokazywania F1 na zywo ? Kiedys stracilem pare sezonow z powodu braku transmisji w telewizji 'otwartej'. Teraz sie martwie, ze niedlugo C+ lub ITI przejmie prawa do wyscigow 'live'. Wiadomo, ze wraz ze startami Kubicy jest to niesamowicie 'lakomy kasek'. EDIT Wlasnie znalazlem niezbyt optymistyczne info. :-| TV4 kończą się w tym roku prawa do transmisji wyścigów Formuły 1, jednak stacja jest zainteresowana wykupieniem licencji na kolejne lata.Mam nadzieje, ze w przyszlym sezonie bedziemy ogladac F1 w telewizji otwartej. Chociaz bedzie ciezko wygrac z C+ czy ITI. Edytowane 12 Września 2006 przez Santi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2006 Mam nadzieje, ze w przyszlym sezonie bedziemy ogladac F1 w telewizji otwartej. Chociaz bedzie ciezko wygrac z C+ czy ITI.Tv4 może i jest zainteresowane ale z pewnością prawa do transmisji będą kosztować kilka razy więcej niż dotychczas - IMO nie ma szans z ITI -widać po tegorocznej lidze mistrzów, że nowa platforma cyfrowa chce wejść z impetem na rynek. Pozostaje mieć nadzieje, że władze ITI pokażą 'coś' w zwykłym TVNie - jakieś obszerne skróty, itp itd choć wiadomo - co to za frajda oglądać wyścig gdy godzine wcześniej na onecie przeczytamy całą klasyfikacje. POżyjemy zobaczymy.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toolboy Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2006 (edytowane) A ja wolalbym, zeby F1 powrocila do C+ w pierwotnej formie - transmisja na kilku kanalach - rozne kamery + tablica z czasami Edytowane 12 Września 2006 przez toolboy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...