Santi Opublikowano 21 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2007 Dwie skrajnie rozniace sie od siebie oceny wystepu Vetella. ;] http://sport.onet.pl/0,1248769,1556022,wiadomosc.html http://sport.onet.pl/0,1248769,1556005,wiadomosc.html Ocyzwiscie, ze Niemcy by chcieli dwoch rodakow w teamie BMW jako pierwszy i drugi kierowca, ale na razie to sa ich tylko marzenia i miejmy nadzieje, ze tak juz pozostanie. :P No chyba ze Roberta zatrudni Ferrari lub McLaren. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PC_Speaker Opublikowano 21 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2007 Nie ważne czy McLaren czy Ferrari, gdyby do nich trafił Robert mógłby wreszcie rozwinąć skrzydła icon_biggrin3.gif z interpretacji wynika, że jednak coś nie ten teges zauważasz w BMW względem Kubicy. Ta czy inaczej teorie spiskowe się bedą pojawiały i każdy będzie miał swoje zdanie i fajnie. Tylko żeby kiedyś nie było "a nie mówiłem?" :twisted: "Że też teraz takie parszywe czasy nam nastały...", że zacytuję Sapkowskiego :D Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 21 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2007 z interpretacji wynika, że jednak coś nie ten teges zauważasz w BMW względem Kubicy. Chodziło mi o to, że np. McLaren czy Ferrari w tym sezonie nie ulegają awariom. Nie przypominam sobie by McLaren się wysypał. A BMW albo słabe osiągi, albo skrzynia nawala albo coś innego. Same umiejętności i talent nie wystarczą jeśli sprzęt zawodzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 22 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2007 (edytowane) Dwie skrajnie rozniace sie od siebie oceny wystepu Vetella. ;] http://sport.onet.pl/0,1248769,1556022,wiadomosc.html http://sport.onet.pl/0,1248769,1556005,wiadomosc.html Ocyzwiscie, ze Niemcy by chcieli dwoch rodakow w teamie BMW jako pierwszy i drugi kierowca, ale na razie to sa ich tylko marzenia i miejmy nadzieje, ze tak juz pozostanie. :P No chyba ze Roberta zatrudni Ferrari lub McLaren. ;] Poczekajmy do GP Francji. Vettel mial swoje 5 minut, ktore szybciej sie skonczy niz zaczelo. W nastepnym GP bedzie sie mowilo tylko o Hamiltonie (czy bedzie znow pierwszy) i o Kubicy (czy sie podniosl po wypadku). Wszystko wroci do normy. Edytowane 22 Czerwca 2007 przez Kaeres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysg4 Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2007 O której jest wyścig w niedziele? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobo90 Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2007 O której jest wyścig w niedziele? Uprzedzajac dalsze pytania... GP Francji 29 czerwca (Piątek) 10:00 - 11:30 #1 trening 14:00 - 15:30 #2 trening 30 czerwca (Sobota) 11:00 - 12:00 Trening 14:00 Kwalifikacje 01 lipca (Niedziela) 14:00 Wyścig Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysg4 Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2007 (edytowane) OK dzięki za odp w sumie wystarczyło sprawdzić w programie TV :wink: EDIT: Kubica wystartuje w GP Francji, źródło Onet.pl Edytowane 28 Czerwca 2007 przez Krzysg4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2007 no i kubica czwarty w kwalifikacjach - nice Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2007 może wreszcie dali mu paliwa tyle ile trzeba do bolidu F1, a nie do samolotu :P wydaje mi się, że jutro nasz rejser wróci w wielkim stylu :) oczywiście mu tego życzę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2007 Kubica jedze za hamiltonem po prawej stronie toru a pierwszy zakret jest w lewo natomiast drugi 180 w prawo i jezeli nie da sie zamknac to 2 miejsce bedzie imo ;] moze nawet lepiej Hamilton czesto zasypia na starcie chociaz narazie nie stracil na tym a co bedzie jutro to zobaczymy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2007 (edytowane) drugi 180 w prawo ? o LOL haha bez kitu, 3 kolego jest dopiero nawrotem i to nie ostrym, tylko łagodny, szeroki, gdzie jedzie się na 5 więc nie ma ostrego dohamowywania. Edytowane 30 Czerwca 2007 przez ojejku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2007 Trzeba było dzisiaj pooglądać F GP tam to dopiero wypadki były :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2007 Ja oglądałem GP2 (GP France) fajnie, że eurosport pokazuje GP2. No emocji 1000000000000000000x więcej niż w f1, no i przepiękny manewr Senny na ostatnim lapie :D wiedziałem, że go weźmie hehe jednak krew pozostała ta sama [; i wywalczył 3 miejsce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zobaczymy jak jutro Robert sie spisze. Oby tylko na starcie nie dal sie nikomu wyprzedzic. Fajnie by bylo gdyby jutro nasz driver zaliczyl pudlo czego oczywiscie mu zycze;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2007 Właśnie się kończy drugi wyścig GP2 na GP France :). Kto nie oglądał wczoraj niech zobaczy sobie na wypadek Ernesto jaki miał wczoraj . De javu wypadek Kubicy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodass Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2007 Katastrofa śmigłowca z zespołem Formuły 1 Trzy osoby zginęły w płomieniach, dwie zostały ciężko ranne, gdy śmigłowiec z członkami załogi Formuły 1 runął na ziemię w Raveau we Francji. Nie wiadomo, kto dokładnie był na pokładzie. Policja nie chce na razie ujawnić szczegółów. Nie wiadomo, dlaczego śmigłowiec spadł prosto w drzewa. Próbują to ustalić policjanci. Ich zdaniem na pokładzie maszyny byli członkowie jednego z zespołów Formuły 1. Służby nie informują o który zespół chodzi, ale twierdzi, że zarówno zabici, jak i ranni mieli wziąć udział w dzisiejszym wyścigu o Grand Prix Francji na torze Magny-Cours. W mediach pojawiła się także informacja, że na pokładzie mogli być przedstawiciele firmy Bridgestone, wyłącznego dostawcy opon do bolidów Formuły 1. ciekawe.. zobaczymy jak coś więcej ujawnią, ale brzmi noo okropnie.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2007 No to Robert ma czwarte miejsce :D Piknie pojechał - bez błędów, bez szarżowania niech jeszcze BMW troche poprawi wózki i będzie mógł na prawdę powalczyć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2007 No to Robert ma czwarte miejsce :D Piknie pojechał - bez błędów, bez szarżowania niech jeszcze BMW troche poprawi wózki i będzie mógł na prawdę powalczyć Nie będę powtarzał, więc napiszę, że w 100% się zgadzam ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2007 No fakt ;). Kubica pojechał na tyle i mógł (i na ile mu bolid pozwalał). Szczerze to ja byłem pewien ze po tym wypadku bedzie jeździł jak dawnej (przykłady zwycięstw po traumatycznych zdarzeniach nie są wcale takie rzadkie ;]). Co do samego Magny Cours to w sumie ciesze sie ze juz go nie bedzie w GP (jak narazie). "Nudny" tor. Wole tor w Kanadzie bo tam zawsze sie dzieje dużo ciekawych rzeczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodass Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2007 no fajnie fajnie, jestem pełen podziwu dla Heidfelda, że tyle ataków odparł, a Alonso to chyba bardzo tego toru nie lubi, nic mu nie wychodziłu, bah.. Bardzo mi się podobał fragment jak się Hamilton z Kubicą ścigał, jakby ktoś go gdzieś przyczaił to bardzo bym prosił o linka... Naprawde, dla mnie to był najbardziej ekscytujący moment tego wyścigu ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:RoGeR:. Opublikowano 5 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2007 @mlodass to dla Ciebie: http://www.youtube.com/watch?v=D_2HC3Fn6YE&NR=1 :) z komentarzem po angielsku :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 6 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2007 Robert Kubica jest sentymentalny Robert Kubica romantykiem? Jak najbardziej. Nasz kierowca startujący w Formule 1 przyznał, że tor Silverstone w Anglii, na którym pojutrze będzie walczyć o punkty mistrzostw świata, ma charakter i duszę. "To jedno z najmilszych miejsc do ścigania" -przyznaje Polak w rozmowie z "Faktem". REKLAMA czytaj dalej... "Może tor Silverstone nie jest najnowocześniejszy, ale lubię go. Tutaj czuć atmosferę ścigania, ma on swój charakter i jest szybki. W pierwszy zakręt można wejść na pełnym gazie z prędkością ponad 280 km/h. Robi to piorunujące wrażenie" - zachwyca się Kubica. W Anglii wszyscy szaleją za Lewisem Hamiltonem, który prowadzi w mistrzostwach świata. Nie zazdrościsz mu trochę? Nie, bo wiem, że gdyby Lewis był w innym, wolniejszym, aucie, to nie zajmowałby tak dobrych miejsc, Ale z drugiej strony zasłużył na swoją pozycję, bo jest jednym z najlepszych kierowców w stawce. Ścigałem się z nim w kartingu kilka lat temu i już wówczas był szybki, choć ja z nim wygrywałem. Podziwiasz go teraz? Nie. Podziwiałem kiedyś Giancarlo Fisichellę, za to, że znalazł się w Formule 1 bez żadnego wsparcia. Teraz moim ulubionym kierowcą jest Fernado Alonso. Co myślałeś podczas wypadku w Montrealu? Nic, bo to wszystko trwało zbyt krótko. Gdy się zatrzymałem, nie byłem wystraszony, bo sprawdziłem, że jestem cały. A jakie miałeś myśli, oglądając powtórkę wypadku? Pomyślałem, że miałem pecha, wylatując z toru pod takim kątem, ale jednocześnie szczęście, że nic mi się nie stało. Z zewnątrz wyglądało to bardzo źle, ale ten krótki film, jaki miałem przed oczami, też nie był najmilszy. Cóż, ryzyko i wypadki są wkalkulowane w wyścigi. Po wypadku wzrosło zainteresowanie twoją osobą i Formułą 1 w Polsce. Nie jest ci przykro, że doszło do tego w takich okolicznościach? Nie, chociaż to miłe, że mimo braku tradycji wyścigowych Formuła 1 ma w naszym kraju coraz więcej kibiców. Czy po wyścigu we Francji, gdzie ty byłeś czwarty, a Heidfeld piąty, uważasz, że BMW zbliżyło się do Ferrari i Mclarena? Nie, myślę, że było wiele innych wyścigów, podczas których byliśmy bliżej. Ale najważniejsze, że we Francji nie było żadnych problemów technicznych. To oznacza, że możemy z optymizmem oczekiwać wyścigu na Silverstone. Jak więc będzie w niedzielę? Mam nadzieję, że podobnie jak we Francji. Czyli obaj z Nickiem Heidfeldem zajmiemy wysokie pozycje. Dobrze powiedzial o Hamiltonie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 6 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2007 Moze i tak mysli ale watpie aby to tak ubral w slowa. Pismaki to przerobili. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 6 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2007 McLaren zawiesił pracownika działu technicznego Zespół McLaren zawiesił jednego ze swoich członków departamentu technicznego. Zespół z Woking dowiedział się, że w sprawie jego pracownika zostało wszczęte dochodzenie rozpoczęte przez Ferrari. Z informacji wynika, że członek departamentu technicznego przejął informację techniczne wykradzione z biura projektowego Ferrari. McLaren przyznał, że dowiedział się o tym, że ich pracownik osobiście odebrał pakiet informacji od pracownika Ferrari pod koniec kwietnia bieżącego roku. W oświadczeniu zespołu technicznego McLaren Racing można przeczytać: „Podczas gdy McLaren nie jest zamieszany w sprawę i potępia podobne zachowania, będzie w pełni współpracował w sprawie dochodzenia. W między czasie człowiek odpowiedzialny za to został zawieszony przez firmę do czasu rozstrzygnięcia dochodzenia.” Afera, którą zapoczątkowało Ferrari pozywając swojego pracownika- Nigela Stepneya- do sądu za sabotaż zespołu najprawdopodobniej ma coś wspólnego z przeciekiem informacji do zespołu McLaren. Tak poważne naruszenie zasad sprawiło iż rozwojowi sytuacji bacznie będzie przyglądać się również FIA. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumis144 Opublikowano 7 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2007 (edytowane) no i po kwalifikacjach, lipa że Raikonen spalił wyjście na prostą start/meta , miał by 1 czas, Ustawienei na starcie Poz. Kierowca Zespół Czas 1 L.Hamilton McLaren 1:19.997 2 K.Raikkonen Ferrari 1:20.099 3 F.Alonso McLaren 1:20.147 4 F.Massa Ferrari 1:20.265 5 R.Kubica BMW Sauber 1:20.401 6 R.Schumacher Toyota 1:20.516 7 H.Kovalainen Renault 1:20.721 8 G.Fisichella Renault 1:20.775 9 N.Heidfeld BMW Sauber 1:20.894 10 J.Trulli Toyota 1:21.240 11 M.Webber Red Bull 1:20.235 12 D.Coulthard Red Bull 1:20.329 13 A.Wurz Williams 1:20.350 14 R.Barrichello Honda 1:20.364 15 S.Speed Toro Rosso 1:20.515 16 V.Liuzzi Toro Rosso 1:20.823 17 N.Rosberg Williams 1:21.219 18 J.Button Honda 1:21.335 19 A.Davidson Super Aguri 1:21.448 20 A.Sutil Spyker 1:22.019 21 T.Sato Super Aguri 1:22.045 22 C.Albers Spyker 1:22.589 Moje typy na jutro to: Raikkonen, Alonso, Hamilton, Massa, Kubica, Heidfeld, Fisichella, Trulli :) Hamilton na bank ma mało paliwa, bo przez wszystkie treningi jeździł wolniej od Raikkonena i Alonso. Myślę, że Massa może też coś zamieszać ale tylko wtedy gdy Alonso nie wyprzedzi Hamiltona bądź Raikkonena. Edytowane 7 Lipca 2007 przez gumis144 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 7 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2007 no lipa, ale najważniejsze, że Kubica miał znakomity czas i ukończył kwalifikacje na 5 miejscu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surix Opublikowano 7 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2007 Kimi rzeczywiści spalił ostatni zakręt bo tak to by było PP :) widać że Ferrari jest bardzo szybkie :D no i Kubica bdb 5 czas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 7 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2007 mnie natomiast zadziwil Schumacher - ciekawe co pokaze jutro Kubica jakos juz mnie przyzwyczail do dobrej jazdy - zeby tylko pitstopy dobrze zaplanowali Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 7 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2007 mnie natomiast zadziwil Schumacher - ciekawe co pokaze jutro A mnie nie, w końcu za obecny kawałek sezonu obcięli mu pensję z 22 do 5 mln za te wszystkie spektakle w jego wykonaniu i zaczął się chłopina starać :) A Robert jak zwykle super, szkoda tylko, że zawsze tuż tuż za elitą :wink: Za kierownicą Ferrari czy McLarena pokazałby na co go stać :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 7 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2007 no lipa, ale najważniejsze, że Kubica miał znakomity czas i ukończył kwalifikacje na 5 miejscu :) dobrze dobrze :D a jeszcze lepiej że mu skrzynia biegów na treningu padła a nie w wyścigu ... niestety patrząc na tebelki z prędkościami uzyskiwanymi przez bolidy (tutaj głównie w zakrętach) to BMW na tym torze znów daaleko (chyba poza 12) Młodszy Szumi też mnie zadziwił ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...