dzej Opublikowano 21 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2007 (edytowane) Heidfeld ma prawdopodobnie najmniej paliwa z czolowej piatki. Kubica pewnie ma mniej wiecej tyle paliwa co Kimi, Felipe i Fernando. A Hamilton? Szczerze mowiac mocno sie zaniepokoilem jak zobaczylem karetke i nosze, bo wypadek wydawal sie bardzo niegrozny, gdyz uderzyl z mala predkoscia, ale Lewis pomachał reka i pokazal ze jest ok wiec chyba luzne gatki ;] Edytowane 21 Lipca 2007 przez dzej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumis144 Opublikowano 21 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2007 (edytowane) fajnie wyglądało to jak po uderzeniu machał nogami w kokpicie:) ciekawe co padło w mclarenie, niby nakrętka ciekawe? Edytowane 21 Lipca 2007 przez gumis144 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 21 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2007 mam nadzieję, że Kubica wyprzedzi Heidfelda w jutrzejszym wyścigu i pokażę kto jest prawdziwym liderem w teamie :D co do Hamiltona to co można powiedzieć, bywa ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 22 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2007 mulat bedzie mial okazje pokazac czy umie jezdzic i wyprzedzac, bo jezeli bedzie chcial zdobyc ptk to bedzie sie musial postarac, mam nadzieje, ze okaze sie, ze jest tylkokszybki z 1 lini. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumis144 Opublikowano 22 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2007 tak sobie patrze na ustawienia na starcie, przed Hamiltonem 2x Toyota a wiadomo oni są czasem nie obliczalni:D więc może być BUMM w Hamiltona:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 22 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2007 ciekawe rzeczy sie dzis dzieja na torze :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 22 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2007 (edytowane) no i wyścig przerwany :( a tak było ciekawie po burzy :D hamilton byby :D choć jestem za mclarenem to tego faceta jakoś nie trawię !! edit. lol co on zamierza jeszcze jechać lol Edytowane 22 Lipca 2007 przez Nierealny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 22 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2007 hehe a Kubica pokazał kto jest liderem w BMW Sauber ;) Najwyraźniej Heidfeldowi się to nie spodobało. Hamiltona już nie powinnie dopuścić, a jeśli dopuszczą to już wydaje mi się niezbyt uczciwie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
honor Opublikowano 22 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2007 Moim zdaniem kierowcy, którzy powrócili na tor z pomocą osób trzecich powinni zostać zdyskwalifikowani. Manewrów Heidfelda po starcie już nawet nie komentuję bo za bardzo wkurzony jestem. Pogoda zaczyna pisać scenariusz wyścigu, coś jak w skokach narciarskich :D . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 22 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2007 no z tego co tu widać to Hamilton będzie jechał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S1Sweet Opublikowano 22 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2007 Hamilton jak pojedzie bedzie prawdopodobnie zdyskwalifikowany ;) najlepszy moment jak na tym samym zakrecie co 5 sekund jeden bolid wylatywał :D z 6 ich chyba tam stało :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 22 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2007 (edytowane) Ale wyścig ciekawy a mi wywaliło właśnie POLSAT i 3/4 kanałów z powodu burzy :<. Zostaje mi wp albo eurosport ale to przecież nie to samo. No szkoda kurcze. Najlepsze było to jak na zywo w ten sam zakręt wpakowało sie 5 zawodników ;). Sutil był niezły ;p. Edytowane 22 Lipca 2007 przez yuucOm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumis144 Opublikowano 22 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2007 (edytowane) boże u mnie polsat padł, :/ hehe Heidfeld wyprawia dziwne rzeczy, pech Raikkonena :(, niech Hamilton nie zdobędzie pkt, Coulthard wyjechał przed Kubica:/ Edytowane 22 Lipca 2007 przez gumis144 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piec22 Opublikowano 22 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2007 Kurde tak samo jak kolega wyżej... taki ciekawy wyścig a tu polsat padł :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 22 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2007 Taki wyścig i u mnie również Polsat wsiorbało... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 22 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2007 (edytowane) no już działa :) ja i tak korzystam z http://www.formula1.com/services/live_timi...ive_timing.html wymaga rejestracji wyścig nieprzeciętny, Hamiltona i Heidfeld powinni zostać zdyskwalifikowani :] edit bravo Alonso :) szkoda że Heidfeld wyprzedził Kubice :( Edytowane 22 Lipca 2007 przez cavarr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 22 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2007 (edytowane) No i wuj zbity... Kubica 7, dał się Heidfeldowi na ostatnim okrążeniu.. Ciekawe czy miał jakies problemy z bolidem, bo nie pokazywano ich walki. Również niespodziewanie Massa 2gi, a Alonso 1szy. Może poprostu Brazylijczyk i Polak nie radzą sobie z deszczem? edit :] jak wam polsat będzie jeszcze padał to polecam oglądać na niemieckim RTL'u, obraz i dźwięk lepsze niż na polsacie :) Edytowane 22 Lipca 2007 przez Black_war Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piec22 Opublikowano 22 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2007 Szczególnie tego....................... :/ szwaba :( Wg mnie to było zrobione ot ze złośliwości. Ciekawe również jest to że na ostatnim okrążeniu wyprzedził Kubice :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 22 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2007 Haidfeld pokazal 3 razy jakim jest idiota :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 22 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2007 Ciekaw jestem wypowiedzi Mario na temat Heidfeld'a. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumis144 Opublikowano 22 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2007 niee wszystko źle chciałem żeby wygrał Massa albo Raikkonen, nie Alfonso :(, jednak wieże że jednak to ktos z ferrari wygra klasyfikacje ogólną:), Kubica coś słabiutko jechał na ostatnich kółkach, massa pokazał ładny unik przed plastikiem z koła Fisico, po co padał ten deszcz.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naxt Opublikowano 22 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2007 hehe a Kubica pokazał kto jest liderem w BMW Sauberszkoda że tylko na poczatku a nie na mecie :mur: Szczególnie tego....................... :/ szwaba :( Wg mnie to było zrobione ot ze złośliwości. Ciekawe również jest to że na ostatnim okrążeniu wyprzedził Kubice :mur: rasistą mowimy nie!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 22 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2007 A to, że Hamiltona w ogóle dopuszczono do wyścigu to już w ogóle profanacja... a co z Sutilem, Buttonem i innymi co wypadli na tym zakręcie? Ich nie wyciągneli tak szybko to co nie mogą jechać!? Button zresztą wypadł pierwszy to dlaczego Hamilton jechał miast niego chociażby? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eQ. Opublikowano 22 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2007 (edytowane) Hamilton miał włączony silnik i jego samochód nie był uszkodzony... Innym w podobnej sytuacji tez by pomogli, tak mi sie przynajmniej zdaje :P Edytowane 22 Lipca 2007 przez eQ. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 22 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2007 tez tego nie rozumiem ! Oby haidfeld dostal dyskwalifikacje + start z ostatniego pola w nastepnym wyscigu - zasluzyl na to Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 22 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2007 Gdyby nie agresja Heidfeld'a BMW mialo by szanse na dobre miejsca, a tak pupa zbita. Cos dzisiaj Nick mial agresora (3 wymuszone zetkniecia w caigu 1 wyscigu). Moze jestem tez zawistny, ale za to co zrobil na starcie powinno mu sie niezle dostac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S1Sweet Opublikowano 22 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2007 (edytowane) Kubi miał chyba z bolidem jakies klopoty, zbyt duze roznice były miedzy nim a Heidfeldem zeby ot tak sobie dał sie wyprzedzic :? alfonso lipa ze wygrał, potem jeszcze sie usprawiedliwiał i do kamery pokazywał ze to wina Massy ze sie otarli o siebie... nie lubie go bardzo bo jak nie wygrywa to ma do wszystkich wokół pretensje... Edytowane 22 Lipca 2007 przez S1Sweet Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naxt Opublikowano 22 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2007 (edytowane) Dobry wystep Kubicy ale Alonso pokazał dzisiaj klase :razz: Haidfeld pokazal 3 razy jakim jest idiota :(super może poprowadzisz bolid za niego mistrzu kierownicy :? nie dziwie mu sie że tak jechał urodzilo mu sie w koncu dziecko no i cóż za dużo adrenaliny i troche sie obijał po torze a i tak wyszedł na swoje Edytowane 22 Lipca 2007 przez naxt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2007 rasistą mowimy nie!!!!!!!!rasistom dziecko, rasistom. Heidfeld jest po prostu bezczelny, zazdrość go zżera i tyle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 22 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2007 (edytowane) Obejrzałem tylko 6 ostatnich okrążeń wyścigu :( Dobrze, że o 22:10 na TV4 jest dziś powtórka :wink: Heidfeld to wredny Niemiec. Brakuje mu umiejętności to najlepiej żeby innym zatruwać życie... PS. W piątek walnął piorun w biuro w którym pracuję. Spaliło się wszystko co było podłączone do Ethernet'u, centrale telefoniczne, kompy, printserwery, wszystkie centralki TPSA i... czajnik elektryczny Ale serwery ocalały :D Ach ta pogoda... Edytowane 22 Lipca 2007 przez Grimlock Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...