thuGG Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 Ja tez mam nadzieje, ze Shumi wspolnie z Ferrari, dogonia i wyprzedza Renault z Alonso. Poki co wszystko na to wskazuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 a ja mam odmienne zdanie hahha mam nadzieję, że renówa ;) wróci do starej formy i skopie dupsko ferrari Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 A czytaliscie dzis w GW o Kubicy....???? Kurcze jesli Schumi nie przejdzie do BMW, chlopaka bedzie walczyl o punkty :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 Ja za to mam jeszcze inne zdanie. Licze na zwyciestwa w nastepnych wyscigach McLarena za ktorego kolkiem zasiada 'Iceman'. :P A tytul niech zdobedzie Alonso. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeshiya Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 A słyszeliście że Kubica pojedzie w GP Węgier :D??!! ... Monachium/Hinwil, 1 sierpnia 2006. Zespół BMW Sauber F1 Team przystąpi w zmienionym składzie do rozgrywanej w najbliższy weekend Grand Prix Węgier na torze Hungaroring. Kanadyjski kierowca Jacques Villeneuve nie może wziąć udziału w wyścigu w wyniku wypadku podczas Grand Prix Niemiec w poprzedni weekend. Kierowca testowy i rezerwowy Robert Kubica zajmie jego miejsce. Będzie pierwszym Polakiem, który weźmie udział w wyścigu Grand Prix Formuły 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 (edytowane) Wlasnie o tym przeczytalem. :P Oby pojechal jak najlepiej i zdobyl jakis punkcik. :) Trzymam mocno kciuki za Roberta. B-) Edytowane 1 Sierpnia 2006 przez Santi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Nareszcie pojedzie :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 (edytowane) Ja za to mam jeszcze inne zdanie. Licze na zwyciestwa w nastepnych wyscigach McLarena za ktorego kolkiem zasiada 'Iceman'. :P A tytul niech zdobedzie Alonso. :)przydomek Iceman idealnie pasuje do Kimiego :lol2: , jak ten facet jest podium to aż mi się chumor poprawia :blink: stoi taki mruk, obrażony na cały świat jakby ktoś mu ojca i matkę zabił hehe :lol: do tego zdjęcia chyba go zmusili B-) A słyszeliście że Kubica pojedzie w GP Węgier :D??!!cieszymy się :D i mamy nadzieję, że zobaczymy go na mecie w pierwszej ósemce :) Edytowane 1 Sierpnia 2006 przez cavarr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 (edytowane) Dokładnie, trzymam kciuki za Roberta w 1szej ósemce http://www.f1ultra.pl/news-Robert-Kubica-z...,106627,40.html :) A mnie Humor poprawia wzrastająca forma Czerwonych :D MSC, mimo wszystkich swoich wad, to jednak król tej dyscypliny sportu i nieprędko ktokolwiek zbliży się do jego osiągnięć. Osobiście mam nadzieję, że Dacia Logan jeszcze w dwóch/ trzech GP pojedzie jak podczas GP Niemiec, Ferdek straci swoją przewagę i będziemy mieć arcyemocjonującą końcówkę sezonu, jak za starych dobrych czasów (pojedynki Miki z Miszczem) :D PS. Jeszcze jedno- jeśli dla kogoś GP Niemiec było nudne to istny :lol: brak słów. Chyba faktycznie niektórzy już z przyzwyczajenia narzekają na nudę w F1 i później co 15sek zmieniają kanały i tym samym przegapiają ciekawe momenty na torze, których podczas ostatniego GP nie brakowało. Edytowane 1 Sierpnia 2006 przez draak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Mam nadzieje, ze Kubica nie bedzie mial problemow z bolidem. Gdyby dojechal w pierwszej 10 to bylby to sukces. Ja trzymam kciuki. Mam tez nadzieje, ze Ferrari zwyciezy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Po raz pierwszy od kilkunastu lat z zainteresowaniem zobacze wyscig F1 - niestety bynajmniej nie z powodu jego widowiskowosci - od dluzszego czasu te wyscigi wygladaja jak procesja, ale teraz przynajmniej bedzie komu kibicowac B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3qu!l!br!um Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 (edytowane) Kubica :D :D już nie moge sie doczekać :-P Coś mi sie zdaje,że jak pojedzie dobrze w Polsce rozpocznie się "Kubicomania" :-P Jak by był w piwerwszej 8 to juz był by to sukces :) Osobiście mam nadzieję, że Dacia Logan jeszcze w dwóch/ trzech GP pojedzie jak podczas GP Niemiec, Ferdek straci swoją przewagę i będziemy mieć arcyemocjonującą końcówkę sezonu, jak za starych dobrych czasów (pojedynki Miki z Miszczem) icon_biggrin3.gifTeż bym chciał :lol: Tylko na koncu niech wygra Alonso :-P Szkoda tylko, że Kimi nie ma tak dobrej formy jak w ostatnim sezonie, ale licze, że w końcówce sezonu będziemy świadkami jego odrodzenia :-P Edytowane 2 Sierpnia 2006 przez 3qu!l!br!um Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Jak Kubica ukończy to GP to będzie już dużym sukcesem... naturalnie, trzymam kciuki za punktowane miejsce, ale jeśli równym tempem przejedzie te paredziesiąt kółek zaliczając min. 2 pitstopy bezproblemowo, będą już powody do zadowolenia i dobra wróżba na przyszłość. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3qu!l!br!um Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Jak Kubica ukończy to GP to będzie już dużym sukcesemOczywiście też bym się cieszył, ale jestem przekonany, ze Roberta stac na coś więcej i powalczy o punkty :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszek Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 http://www.f1racing.net/en/news.php?newsID=126202 Kimi Raikkonen podpisal 5 letni kontrakt z Ferrari - informacja niepotwierdzona ale mam nadzieje ze sie sprawdzi i nastepny sezon widze tak : -Kimi zdobywa mistrzostwo w barwach Ferrari po odejsciu Schumachera -Alonso boryka sie z problemami technicznymi McLarena. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toolboy Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Oczywiście też bym się cieszył, ale jestem przekonany, ze Roberta stac na coś więcej i powalczy o punkty :-PPytanie czy silnik Cosworth'a stać na to samo :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Pytanie czy silnik Cosworth'a stać na to samo :? BMW-Sauber korzysta z silnikow BMW, ktore to zawsze dawaly rade :P Zobaczymy co pokaze bolid. Wydaje mi sie ze bolid takze daje rade, bo BMW cos nie narzeka (a wszyscy wiemy jak to bylo z Williamsem) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toolboy Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 (edytowane) racja - z Williamsem mi się pomieszało... jak na razie najlepszy wynik w tym sezonie to 4-te miejsce w Australii dla Heidfelda, BMW prawie w każdym wyścigu zdobywał jakieś punkty, bolid więc rzeczywiście nie powinien stać Kubicy na przeszkodzie do dobrego wyniku... Zobaczymy za 2dni 4h 32min ;) PS. Wurz będzie jeździł w 2007 w zespole Willimsa - trochę się facet naczekał na ten powrót http://www.formula1.com/news/4746.html Edytowane 4 Sierpnia 2006 przez toolboy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Mi sie cos nie chce wierzyc w to ze Kimi podpisal kontrakt z Ferrari. Schumi ostatnio swietnie sobie radzi, chwali sobie wspolprace z Massa, sam Brazylijczyk ostatnio zaczal dobrze jezdzic, wiec nie wiadomo czego mieliby zakonczyc ta wspolprace. Chyba, ze Schumi chce zakonczyc kariere w blasku chwały. Wedlug mnie za rok tez by mogl zakonczyc kariere w blasku chwaly :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejot Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Robert po treningach 10 pozycja, coś cienko w porównaniu do tego co jeździł zawsze na treningach :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toolboy Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Najwyraźniej testowaj konfig na wyścig, jutro będzie miał chłopak swoją "chwilę prawdy", bo wyprzedzanie na Hungaroring'u to manewr dość karkołomny... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Za głupotę się płaci... http://www.f1ultra.pl/news-Kara-czasowa-dl...,106649,40.html BTW, zauważalny minus sukcesów Kubicy w F1- wzrastająca rzesza "specjalistów" od F1 atakująca czy to z gazet, czy też z czeluści internetu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...John Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 (edytowane) Za głupotę się płaci... http://www.f1ultra.pl/news-Kara-czasowa-dl...,106649,40.html BTW, zauważalny minus sukcesów Kubicy w F1- wzrastająca rzesza "specjalistów" od F1 atakująca czy to z gazet, czy też z czeluści internetu. Zobaczycie będzie to samo co z Małyszem, z tym ż Robert pociągnie mistrza dłuuuuugo. (chodzi o kibiców) Edytowane 4 Sierpnia 2006 przez J.O.H.N. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Po prostu brak mi słów- Kubica mimo całej presji zakończył 3. trening na... 3 miejscu :blink: :D B-) Teraz czekam na quala, będzie się działo. Naturalnie, piszę głównie o deklasacji Heidfelda, bo na to Roberta zdecydowanie stać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Heidfeld jest zdecydowanie gorszym kierowcą od Kubicy. Miał po prostu farta ze sponsorami i dlatego jeżdzi w F1. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 (edytowane) Heidfeld jest zdecydowanie gorszym kierowcą od Kubicy. Miał po prostu farta ze sponsorami i dlatego jeżdzi w F1.W F1 czesto umiejetnosci nie decyduja kto bedzie jezdzil i to jest jeden z minusow tego sportu. To, ze Kubica dostaje szanse (wiadomo, ze nie stoi za nim potezna kaska) swiadczy tylko o tym, ze w jego przypadku talent (nieoszlifowany diament jak niektorzy z ekspertow nazywaja Kubice) decyduje o byc lub nie byc w tym sporcie. Jedynie co w jutrzeszym wyscigu przemawia przeciwko naszemu rodakowi to brak doswiadczenia w F1 na tak dlugim odcinku 'trasy' w pelnej koncentracji. F1 to sport, ktory nie wybacza bledow i trzeba ich unikac jak ognia. Mam nadzieje, ze Robertowi uda sie dojechac jutro do mety i to z dobrym miejscem. Edytowane 5 Sierpnia 2006 przez Santi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 IMO bedzie PWN by Kubica (od 2 lat "myślałem" o nim jako najwiekszym talencie motosportu). Chociaż jak tak mowie czesto jest na odwrót :/ (np rep polski z ekwadorem :lol:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
studenc1k Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 No to oglądamy, 14.00 TV4 lub RTL jak kto woli ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3qu!l!br!um Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Już sie bałem, że Robert nie wejdzie do 10 :? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Brawo Robert i Kimmi. ;) Jak na debiut w kwalifikacjach Robert super sie spisal. Szkoda tylko, ze jego partner z zespolu sie nie wypadl tak dobrze. Jutro wielkie emocje i juz sie nie moge doczekac. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...