Maniek230 Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 (edytowane) Witam! Kupiłem telefon jak w tytule i mam pewien problem. Sądzę że jest coś źle z BlueToothem ponieważ gdy wybieram opcje połączen z innym telefonem to cały czas wyświtla mi że "nie znaleziono sprzętu" i oczywiście w drugim telefonie też mam uaktywniony BT.. Pomóżcie..Może to wina Softu?? Edytowane 14 Maja 2006 przez Maniek230 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlun Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 Telefony może nie są ze sobą kompatybilne? Ja tak miałem prze irde miedzy Nokią a Sony Ericssonem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek230 Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 Telefony może nie są ze sobą kompatybilne? Ja tak miałem prze irde miedzy Nokią a Sony EricssonemPróbuje połączyć z N 6310i i N6310 i nic ....nie wiem ale chyba pójde do serwisu NOKII Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
najdmen Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 niektóre telefony parują sie tylko z zestawami słuchawkowymi lub głośnomówiącymi, bo do tego został ten bluetooth tam wmontowany. zmiana softu nic nie da bo to nie ten interfejs bluetooth co w nowszych fonach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...