Skocz do zawartości
Kolos

Zmiana Rozdzielczości W Grach

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Mam pytanie w jaki sposób zmieniac rozdzielczośc w grach jezeli one tylko daja mozliwosc ustawienia 1280x1024 a ja bym chciał 1680x1050. Czytałem gdzieś tutaj na forum jak to zrobic dokładnie ale nie moge tego znalesc teraz :-| . Prosze o pomoc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość JestemNoobem

Poszukaj w katalogu z grą confguracyjnego pliku zazwyczaj cfg.*** lub config.***

BTW Jaka gra nie ma w opcjach zmiany rozdzielczości :blink: ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poszukaj w katalogu z grą confguracyjnego pliku zazwyczaj cfg.*** lub config.***

BTW Jaka gra nie ma w opcjach zmiany rozdzielczości :blink: ?

Tak wiem, ze w pliku configuracyjnym mozna zmienic i po sprawie ale np: gra Still Life nie ma pliku config. i rozdzielczosc w jakiej moge grac wynosi tylko 800x600 :mur: . A gra to prawie kazda ma mozliwosc zmiany rozdzialki ale mi chodzi o zmiane na 1680x1050 . A gry jakie nie maja mozliwosci na zmiane tak wysokiej rozdzialki to np: Fear, NFSMW, FifaWC 2006

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Still Life ma domyslnie taka rozdzielczosc i chyba jej nie zmienisz. Dlatego wlasnie niekupuje LCD ;P

Moze jest jakis program do zmiany rozdzielczosci w uruchamianych aplikacjach/grach. Poszukaj czegos na google.

Edytowane przez Devil

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi