Kolos Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 Witam, Mam pytanie w jaki sposób zmieniac rozdzielczośc w grach jezeli one tylko daja mozliwosc ustawienia 1280x1024 a ja bym chciał 1680x1050. Czytałem gdzieś tutaj na forum jak to zrobic dokładnie ale nie moge tego znalesc teraz :-| . Prosze o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JestemNoobem Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 Poszukaj w katalogu z grą confguracyjnego pliku zazwyczaj cfg.*** lub config.*** BTW Jaka gra nie ma w opcjach zmiany rozdzielczości :blink: ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolos Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 Poszukaj w katalogu z grą confguracyjnego pliku zazwyczaj cfg.*** lub config.*** BTW Jaka gra nie ma w opcjach zmiany rozdzielczości :blink: ? Tak wiem, ze w pliku configuracyjnym mozna zmienic i po sprawie ale np: gra Still Life nie ma pliku config. i rozdzielczosc w jakiej moge grac wynosi tylko 800x600 :mur: . A gra to prawie kazda ma mozliwosc zmiany rozdzialki ale mi chodzi o zmiane na 1680x1050 . A gry jakie nie maja mozliwosci na zmiane tak wysokiej rozdzialki to np: Fear, NFSMW, FifaWC 2006 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 (edytowane) Still Life ma domyslnie taka rozdzielczosc i chyba jej nie zmienisz. Dlatego wlasnie niekupuje LCD ;P Moze jest jakis program do zmiany rozdzielczosci w uruchamianych aplikacjach/grach. Poszukaj czegos na google. Edytowane 14 Maja 2006 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...