IamWeasel Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 Takie coś to byłby respekt bo jeszcze masz heatpipe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 (edytowane) Dokładnie ..... ale napewno nie pisze sie tu o "Techlogii produkcyjnej i Wyposarzeniu zakładów" :lol2: A probował ktos chłodzic na chwile proca takimi zmrażaczami w spray'u? :D kwazor chlodzil swoja gf2 Ti zamrazaczem i niezle szlo, ja chlodzilem swojego ŚP Venicea najtańszym dezodorantem z biedronki :D [img ]http://www.winexpress.com.pl/pictures/news08.jpg[/img] Takie coś to byłby respekt bo jeszcze masz heatpipe. heatpipe :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: Edytowane 15 Maja 2006 przez kszonek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 ja mam metalowe kubki ;) fajne z płatkim dnem - nadały by się :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 kwazor chlodzil swoja gf2 Ti zamrazaczem i niezle szlo, ja chlodzilem swojego ŚP Venicea najtańszym dezodorantem z biedronki Ke ?? 2GTS..sam rdzen byl chłodzony agregatem ale memki spryskiwałem cieklym propanem by arty znikaly i by sie cholera nie wieszała.. Hmm owies po co ja wtedy robilem agregat lepiej kane od mleka zastosowac i po bólu... taka 40l... Ogolnie full respekt... zwaszcza jak bys przeliczył Sppi 16M z golym rdzeniem.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 Ogolnie full respekt... zwaszcza jak bys przeliczył Sppi 16M z golym rdzeniem....heh zobacz ile to trwa w przypadku mojego P2 :wink: szkoda czasu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 heh zobacz ile to trwa w przypadku mojego P2 :wink: szkoda czasu :D O ile wogóle na tym ruszyło by SPI. Pamiętam że jak próbowałem na amdk6 266 mhz, to nie chciało pójść :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 O ile wogóle na tym ruszyło by SPI. Pamiętam że jak próbowałem na amdk6 266 mhz, to nie chciało pójść :Pteż tak miałem na P2 266 ale to była wina ramu (64Mb) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jvt Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2006 (edytowane) Jako że udało się dziś z nudów odratować kolejne mobo [socet5 intel 430 itp]nawet to schajcowaliscie? :lol: dolej LN2, albo dozruc DI jeszcze, tylko nie wypij przypadkiem potem :-P Edytowane 22 Maja 2006 przez jvt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 24 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2006 Jak lubicie takie rzeczy to qooknijcie na wypasny kontener do DI: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=100438 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...