AdamAGP Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 Dotychczas miałem 256 ddr PC2100 (chyba 133 Mhz) i dołozyłem 256 ddr PC3200 na 400setce. Czy ta szybsza będzie działać jak ta wolniejsza? Komputer wykrywa mi tą 400setke jako 200 (Everest system test)? To chyba wina płyty. Czy aktualizacja sterownika płyty coś tu zmieni? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 Obie chodzą z predkoscią wolniejszej. Everest wyswietla info dla kazdej pamiecie osobno. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftershocK Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 tzn komp ustali maksymalną wartość dla wolniejszej i nastawi tę prędkość na szybszej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamAGP Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 Everst pokazuje mi obie kości jako "DDR SDRAM" Myślałem, że sdram to co innego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefanor Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 A nie widzisz przedrostka DDR? :) DDR SDRAM - Double-Data-Rate synchronous dynamic random access memory. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...