spavatch Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 I co Wy na to panowie :?: :lol: No i kto podskoczy? Z taka buda to zadna wizyta nie straszna, ktos wpadnie to mozna kawka poczestowac bez odrywania sie od monitora hyhyhy :mrgreen:. P.S. Dziekuje za fotke Agusiu moja kochana :). Pozdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 Juz z miesiac temu to widzialem. IMHO nic specjalnego. Szacunek za wlozony wklad pracy, ale mi sie nie podoba. Jeszcze troche to z kompem zintegruja piecyk gazowy, albo mikrofalowke. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 ROTFL , nawet nie pochwale wlozonej w to pracy, bo to parodia kompa :x Bezsens i glupota. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 A tak pozatym to na 99,9% ten czajnik niedziala. Jakby tam grzalka byla to by sie proc zjaral ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Electron Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 stare!!!!dawno juz to widziałem ,i zgadzam sie z reedem ze to parodia komputera Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HanSC Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 ...a drugi komp wpakowac w sedes to bedziemy miec srodowisko w pelni zintegrowane: user zlopie kawke tlukac w UT (lub kompilujac jaderko;)) i nie przerywajac laduje w PCkibel gdzie produkty przemiany materii sluza jako medium chlodzace w WC... Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 A mi sie podoba :lol: , co prawda bez sensu ale pomysł odjechany :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amoniak Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 Juz z miesiac temu to widzialem. IMHO nic specjalnego. Szacunek za wlozony wklad pracy, ale mi sie nie podoba. Jeszcze troche to z kompem zintegruja piecyk gazowy, albo mikrofalowke.W mikrofali było, :D w tosterze było, :D w pudełku od ataryny było, :D w biurku było :D , w sedesie było :D , w szafce od RB też byo :D , teraz w expresie do kawy jest. :D Ludzie sie trudza zużywają czas i energię a inni ich krytykują. Io to chodzi :twisted: Ważne jest by twórczo spędzać wolny czas. Ja mam wodę okienko i podświetlenie, cały czas coś zmieniam przy lub w komputerze w samochodzie i w domu. Stary zgred jestem. Mój znajomy stwierdził, że mi OD#&%*ŁO. Wole tak spędzać wolny czas niż kisić się przed telewizorem z pilotem w ręku, tak jak mój znajomy. :? IMHO tacy ludzie nic nigdy nie osiągna nic nigdy nie zrobia bo im sie nie chce :( Dlatego każdy mod jest ok nawet ten nieudany, poniewaz w ten sposób zdobywamy doswiadczenia :) BTW prawie wyznanie wiary wyszło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 Podczas ściągania fotki zdążyłem przeczytać to co napisałeś pod nim i szybko kliknąłem na STOP :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 Hmmm, niezbyt ładne, ale jeśli by to działało to by było niezwykle praktyczne!! Muszę o tym pomyśleć... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 raz cmentarz, raz czajnik, bez sensu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...:::Piter:::... Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 Obudowa jest faktyczne bez sensu, ale podświetlanie mi sie podoba!!! :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 Dla czego bez sensu? Wygląda inaczej, jest zabawne, do czego się tu doczepić? To, że ja bym takiego nie chciał, to nie znaczy, że od razu nazwe to bezsensem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 Osobiście wolałbym lodówkę na pepsi w takim kompie, ale co kto lubi... Pomysł zabawny, zwłaszcza, że chyba tylko ozdobny, więc zasluguje na pochwałę dla "zwariowanego" moda. Ze zdjęcia, komputer wygląda mi na serwer, więc czemu nie miałby wyglądać ciekawie... Jednak pomysł niepraktyczny, bo w końcu... kto robi sobie kawę na grilu? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 ...a drugi komp wpakowac w sedes to bedziemy miec srodowisko w pelni zintegrowane: user zlopie kawke tlukac w UT (lub kompilujac jaderko;)) i nie przerywajac laduje w PCkibel gdzie produkty przemiany materii sluza jako medium chlodzace w WC... Pozdrawiam he he gdzies to juz widzialem - chyba w reklamie Quake'a ]|[ :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 heheh ale mam ubaw.... Mi z tego wszystkiego podoba się podejście do kompa.. Nie jak do prostopadłościennej skrzynki, ale jak do... :D w sumie to parodia kompa, tylko że rózne gusty są ,... jak koles zobaczyl mojego kompa to zrobił wielkie oczy i mimo że mam kiepskie podświetlenie (bo żadnego neona itd) stwierdził "po co ci taka choinka, czemu to ma służyć... ?Co z tego masz że masz taka obudowę, a po co ta szyba..? i dlaczego i po co widać wnętrze ?" Podobne pytania mozna zadać patrząc na tą "ubudowę" .. heh ale pomyślcie jakie to byłoby poręczne i uzyteczne jakby to działało, podgrzewasz sobie objadek, robisz kawcie i grasz w quake, w przerwach popijając kawkę własnie z tego ekspresu (kawiarki itp ) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoil Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 ROTFL , nawet nie pochwale wlozonej w to pracy, bo to parodia kompa :x Bezsens i glupota. no nie do konca reed.. musisz pamietac ze sa rozni ludzie i rozne upodobania/gusta.. mnie sie ta obudowa tesh ani troszku nie podoba ale nie mam zamiaru krytykowac... po prostu o gustach sie nie dyskutuje, kropka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 A mnie cieszy fakt ze wiekszosc z Was wyrozumiale wypowiada sie na temat tego pomyslu. W koncu to kwestia upodoban i potrzeb, prawda? Pozdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 Po pierwsze było coś takiego juz chyba na tym forum więc juz mnie to tak nie szokuje :) A całoś nawet mi sie podoba :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3ho Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 no wlasnie, kwestia gustu wg mnie pomyslowe i tyle a juz na pewno milion razy lepsiejsze od kompa w glowie lorda wjadera, ktorego zdjecia swego czasu po necie krazyly Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 no wlasnie, kwestia gustu wg mnie pomyslowe i tyle a juz na pewno milion razy lepsiejsze od kompa w glowie lorda wjadera, ktorego zdjecia swego czasu po necie krazyly Mnie sie ta glowa Vadera podobala. Star Wars rulezz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3ho Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 hehe no jak mowilem (i nie tylko ja): kwestia gustu :) przykladowo ja mam sciagnieta obudowe bo mi przeszkadza w grzebaniu w bebechach zreszta ja mam stara jednoczesciowa obudowe jedyne co moge z nia zrobic, to pomalowac :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 Osobiście wolałbym lodówkę na pepsi w takim kompie, ale co kto lubi... Ooooooo , to jest pomysł na miare naszych czasów Pc zintegrowany z lodówką do Coca-Coli . Bardzo praktyczne rozwiązanie ,procek sie nie grzeje a i cola ciągle zimna :D żyć ,pić nie umierać :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3ho Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 cola? pfff browara a nie cole! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoil Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 cola? pfff browara a nie cole! PIJ MLEKO!!! bedziesz wielki... :D :D :D :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZEUS Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 Tez z rozmrazanie lodówki nie będzie problem wystarczy podkręcić procek do 10Ghz ;-) i juz rozmrozona :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 nie podoba mi sie :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 niedawno to bylo ale niepodoba mi :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rice Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 Kurde nie zdziwie się jak niedługo zobaczymy kompa w lodówce lub w pudełku po butach - no ale spoko :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 Kurde nie zdziwie się jak niedługo zobaczymy kompa w lodówce lub w pudełku po butach - no ale spoko :Pwiesz nawet teraz jest to mozliwe trzeba tylko znalesc odpowiednie komponenty :P np. gdyby kompa wsadzilo sie do lodowki to zniknal by problem przegrzewania sie kompa :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...