Skocz do zawartości
Arczi

Czy Starczi Taki Zasilacz....?

Rekomendowane odpowiedzi

Siemka @ll. Mam zasilacz ModeCom FEEL 350W. W kompie nie mam zadnych wentylatorków,(oprocz boxowego na procku i grafie) jednak na dniach chce kupic:z przodu i z boku obudowy TEN, a z tylu obudowy TAKI. I tak sie zastanawiam, czy zasilacz ma wystarczająco mocy, zeby włożyć te wiatraki?

P.S. I jeszcze do tego chcialbym troche procka podkrecic, a wczesniej zasilacz spokojnie wytrzymywal, jak procka dalem na 2250MHz, czy moge dalej podkrecac jak doloze te wiatraczki?

Z gory dzieki i POZDRO.

Edytowane przez Arczimodo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siemka @ll. Mam zasilacz ModeCom FEEL 350W. W kompie nie mam zadnych wentylatorków,(oprocz boxowego na procku i grafie) jednak na dniach chce kupic:z przodu i z boku obudowy TEN, a z tylu obudowy TAKI. I tak sie zastanawiam, czy zasilacz ma wystarczająco mocy, zeby włożyć te wiatraki?

P.S. I jeszcze do tego chcialbym troche procka podkrecic, a wczesniej zasilacz spokojnie wytrzymywal, jak procka dalem na 2250MHz, czy moge dalej podkrecac jak doloze te wiatraczki?

Z gory dzieki i POZDRO.

Witaj.Podaj reszte konfiguracji kompa. a co do feel-a to jak lubisz "extremalne"podkręcanie to mozesz podkręcac :lol2: :mur: .Pozdrawiam PS.postaw kolo komputera gaśnice :) :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak dla pewnosci zmierz sobie napięcia. Bycmoże ten zasilator już pracuje na max.

Ja bym zamiast tego kupił nowy zasilator - ten po prostu moze nie wytrzymać - nawet tych dwóch wentyli więcej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi