YogiCK Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 (edytowane) Czy moze ktos szybko dac opis jak bez kombinowania wlaczyc komputer bez obudowy?? Bo mam teraz jakies stare czesci (mobo atx i inne takie, praktycznie kompletny komp) a nie chce mi sie kombinowac z wkladaniem tego do obudowy. Kabel z obudowy jest za krotki zeby to dociagnac do plyty. Edytowane 4 Marca 2007 przez YogiCK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Errorx Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 Zewrzyj na moment piny na mobo odpowiedzialne za wlaczanie kompa i gotowe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123Frytki Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 Zewrzyj na moment piny na mobo odpowiedzialne za wlaczanie kompa i gotowelub jeśli nie wiesz ktore to piny przejedz sruborketem po tych wszystkich pinach ( te gdzie sie wpina diody z hdd itd a nie jakies inne hehe ).napewno tez załapie .pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 Piny wiem ktore bo mam manual do mobo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 lub jeśli nie wiesz ktore to piny przejedz sruborketem po tych wszystkich pinach ( te gdzie sie wpina diody z hdd itd a nie jakies inne hehe ).napewno tez załapie .pozdrawiamTylko wtedy mozna mieć zonka bo śrubokręt to nie dioda :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 (edytowane) Tak jak koledzy radzili oraz możesz jeszcze spróbować zewrzeć zielony i dowolny czarny we wtyczce ATX Edytowane 15 Maja 2006 przez AragornPL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 05_03_1992 Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 albo jak masz dfi to nacisną taki przycisk na mobo :D ale jako ze widze ze dfi nie masz, to zrob tak jak koledzy wczesniej radzili Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 Mam tego MSI co jest w sygnaturce jako mobo w PC3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 05_03_1992 Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 no to śróbokrętem powoli przejedź po tych pinach.... (tak jak na tym obrazku po każdym z pinów przejedź dając im styk z sąsiednim pinem) http://img225.imageshack.us/img225/8624/54ii.jpg wtedy wyczaisz przy łączeniu ktorych pinow komp wstaje i juz tylko je bedziesz laczyl :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 ja jednak będę przy swoim - Nie zwieraj pinów na pałe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 Piny wiem ktore bo mam manual do mobo :Di wszystko jasne :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 Od razu mówię żeby NIE jeździć "na pałę" po wszystkich pinach!!! Zrobiłem tak raz, poszła iskra i płyta się nie chciała włączyć przez kilkanaście minut (nie wiem czemu, ale później działała i działa do teraz). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 @IamWeasel: Czytales to co wyzej?? Piny wiem ktore bo mam manual do mobo :DNie mialem zamiaru machac srubokretem po wszystkim co sie da. Zreszta raz tylko wlaczylem w ten sposb a teraz komputer jest wlaczany za pomoca klawiatury. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 17 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2006 Owszem, czytałem, to dobrze, że ty wiesz które piny zewrzeć. Ale może tu kiedyś za pomocą szukajki trafić ktoś, kto nie wie. Zobaczy wtedy że dwie osoby polecają zwarcie pinów po kolei i to zrobi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...