Nawi Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 Witam posiadam multiszlifierke Einhell i zuzyly mi juz sie wszystkie tarczki do ciecia blachy, zastanawiam sie nad dwoma propozycjami: 1) http://allegro.pl/item101915925_tarcze_tna...h_25_sztuk.html 2) http://allegro.pl/item103782891_tarcze_tna...nych_szlif.html ktore lepiej wybrac? chyba ze macie jeszcze jakies inne propozycje z allegro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brush Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 jak dla mnie te 2 bo te pierwsze to z tego co widze sa grobsze i gorzej bedzie ciac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 kup obie i porównuj sam... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sasajas Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 Mam i jedne i drugie pierwsze sa malutkie cieniutkie bardzo kruche ostre i szybko sie suzywaja natomiast te drugie to juz mozna porzadnie nimi ciac :D polecam te wieksze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drozda Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 Ja używałem tych małych i powiem że nie sa takie złe... tylko trzeba sposobem ciąć ;) A nie przyciskać na chama... wtedy to w oczach znikają albo sie kruszą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nawi Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 no niby te wieksze sa lepsze jednakze ich jest tylko 5 sztuk tak wiec na 1 sztuke wiekszych przypada 5 tamtych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 Człowiek, to tylko parę złotych. Przed wyjsciem do warzywniaka tez tak rozmyslasz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 Ghazi - hehe ;] (wieki) Nawi - kupuj te drugie, zbrojone. wolniej się topią i nie pękają ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nawi Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 @ghazi alez oczywiscie :) dobra biore te 2 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 miałem obydwa komplety od tego pana (polecam go :D ) jedna duża tarcza jest tak wytrzymała jak 20 małych :D serio jedną dużą tarczą wyciełem w chieftecku dragonie BT 2 otwory na wentyle 120mm i jeszcze troszke tej tarczy zostało zato te małe są kipskie bo jak ci szlifierka wypadnie, omcknie, ześliźnie, to tarcza sie kruszy wiec zdecydowanie kup sobie te duże są trwalsze, szybciej sie tnie, no i nie trzeba zmieniać ich co 2 min Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...