Beowulf Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 Czesc, Posiadam 1 HDD i nie jestem pewien czy jest jakas roznica do ktorego zlacza na tasmie go podepne, do tego w srodku tasmy, czy do tego na koncu. Dzieki za wszelkie rady. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 jesli masz kabel 80zyłowy nie ma zadnej róznicy czy na kablu podepniesz go jako master czy slave -wazne by na hdd było master Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 NIe ma zadnej róznicy do jakiego zlacza na tasmie go podepniesz. ja ostatnio pod tasme od DVD podpiolem i wsi tak samo tyle ze transfer 33 bo DVD chodzi tak na standardzie a poza tym zadnych problems Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beowulf Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 Dzieki za odpowiedzi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 wazne by na hdd było master Chyba jednak to nie jest takie ważne. Kiedyś miałem podpięty na Primary slave dysk, a na secondary slave cd i też działało git. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 wazne by na hdd było master Chyba jednak to nie jest takie ważne. Kiedyś miałem podpięty na Primary slave dysk, a na secondary slave cd i też działało git. IMHO chodzi o zworke na HDD, zeby na master byla Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...