Gość Lemon-Cola Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 Motoryzacyjny koncern FIAT zapowiedział swój debiut na rynku telefonów komórkowych. W sprzedaży pojawią się różne modele, sygnowane znakiem włoskiego producenta samochodów. Obudowy nowych komórek będą zawierać lśniące elementy aluminiowe, połączone z ciemnoniebieskim odcieniem logotypu firmy FIAT. Urządzenia będą wyposażone w odtwarzacze plików MP3, aparat cyfrowy oraz m.in. moduł Bluetooth. Ponadto będą oferowały komunikację internetową oraz możliwość zarządzania pocztą elektroniczną. Cena nowych komórek nie jest jeszcze znana. Wiadomo tylko, że na rynku włoskim pojawią się jeszcze w tym miesiącu, natomiast w pozostałych krajach europejskich na przełomie lipca i sierpnia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 Jestem bardzo ciekaw jak wygladaja... :D wrzuc fotki jak bedziesz mial. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 Siemens robi windy i pociągi, Nokia robiła kalosze, czemu Fiat nie miałby robić komórek :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sativ Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 Oby nie byly tak zawodne jak samochody FIAT-a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisiel91 Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 a ja noitak wole telefony Bosh-a :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 Telefony @ Fiat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 Wyglądają zdecydowanie nie jak telefon, ale fajnie. Tylko czemu ten napis taki duży. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 Wyglądają zdecydowanie nie jak telefon, ale fajnie. Tylko czemu ten napis taki duży. Zdecydowanie! Bardziej jak odtwarzacz mp3/mp4! Napis taki duzy, zeby wyroznic sie w tlumie, zeby pokazac, ze my* tez potrafimy zrobic telefon! * w sensie Fiat oczywiscie ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PC_Speaker Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 (edytowane) Wyglądają zdecydowanie nie jak telefon, ale fajnie. Tylko czemu ten napis taki duży. noooooo stary trzeba w końcu wiedzieć jaki szit się kupuje :P a ja :ort:noitak:ort: wole telefony Bosh-a icon_biggrin3.gif nie ma to jak bohrmaschine na biurku z właczonym budzikiem .. cały pion w bloku budzę wtedy :D Ciekawe czy będą tak zawodne jak samochody FIAT'a RE5PECT Edytowane 15 Maja 2006 przez PC_Speaker Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tw_psycho Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 Siemens robi windy i pociągi, Nokia robiła kalosze, czemu Fiat nie miałby robić komórek :) A Samsung robil wszystko... doswlownie wszystko :D od dyskow twardych, poprzez telewizory, napedy cd/dvd, telefony, skonczywszy nawet na wibratorach do betonu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kean Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 czy ja wiem czy FIAT taki zawodny? sa samochody "lepszych" marek, ktore sa bardziej zawodne fakt, faktem, ale nie wyglada to jak klasyczny telefon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 Jak dla mnie wszystko bedzie zalezec od cena/mozliwosci. No zobaczymy, chociaz na telefon to tylko ten 2 mi wyglada. 1 - mp4 player 3,4 - mp3 player No ciekawe co to bedzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 A Samsung robil wszystko... doswlownie wszystko :D od dyskow twardych, poprzez telewizory, napedy cd/dvd, telefony, skonczywszy nawet na wibratorach do betonu :D Tak, tyle ze to wszystko to elektronika, a kalosze, wagony kolejowe - juz nie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CosmiChild Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 OT taka ciekawostka apropo Samsunga Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 (edytowane) OT taka ciekawostka apropo Samsunga Co to ma do rzeczy? Poza tym juz bylo o tym ultra super plaskim telefonie... Edytowane 16 Maja 2006 przez Antar1us Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CosmiChild Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 Co to ma do rzeczy? Poza tym juz bylo o tym ultra super plaskim telefonie...Co ma do rzeczy? hmm... napisałem tylko że to ciekawostka skoro został poruszony temat innych firm oprócz Fiata m. in. Samsung. A co do tego akurat modelu to nie wiedzialem ze juz był jakis temat. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter6576 Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 Może te telefony będą w polsce składać :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 OT taka ciekawostka apropo Samsunga Na tej samej stronie, pare topicow nizej: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=200360 <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 Może te telefony będą w polsce składać :D Niewykluczone ze tak wlasnie bedzie. Tak wogle to mi to przypomina MP3/4 player niz telefon/ Loga FIAT to nie mogli dac wiekszego ;) LoL prawie pol telefonu zajmuje. Czyli w sumie standart ,aparat cyforowy ,Bluetooth ,net ,etc... Jak cena bedzie przystepna moga zainstniec. Co do samsunga to macie racje. Czego to oni nie produkuja z elektroniki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...