DirtZ Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 Nie wiem czy trafiłem do dobrego działu. Jeśli nie, nie bijcie ;) Oto moje pytanie. Posiadam film, niestety, w wielu dziwnych plikach. Połowa z nich jest archiwami rar, a druga połowa to pliki o nazwie w postaci tytułu filmu i cyframi. Nie mam za cholere pomysłu jak to otwierać. Jakieś pomysły? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 wypakuj z plikow .RAR i kolejne czesci filmu odtarzacz sam powinnien automacznie wczytywac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 Pewnikiem archiwum jest podzielone. Rozpakuj to do jednego folderu i powinienes otrzymac kompletny plik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 17 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2006 JA zwykle łączę w Virtual Dub Mod jeśli film ma więcej niż 1 plik ( np. popularne DivX'y w 2 plikach po 700 MB ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 17 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2006 On nie ma filmu w wielu czesciach tylko wieloczesciowe archiwum ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 17 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2006 On nie ma filmu w wielu czesciach tylko wieloczesciowe archiwum ;) A to w takim razie dziwię się że ma problem :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...