filimak Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 Mam problem z połączeniem pc z tv. Po połaczeniu kablem TV mam obaz i dzwięk z wyjątkiem plików video. Niezależnie od wykorzystywanej do odtwarzania aplikacji okno w ktorym powinien pojawiać się obraz jest czarno. Podejrzewam, że to kwestia ustawień ekranu. Czy ktoś w forumowiczów miał podobne trudności? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 jako glowny monitor ustaw tv Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik4 Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 Dokładnie, napisz może jeszcze jaką masz grafike w kompie, to może być przydatne w rozwiązaniu tego problemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 (edytowane) gdzies mialem poradnik co zrobic aby byl na tv obraz z filmu i takie tam , moge ci to na emaila wyslac ale on jest do nvidi Edytowane 15 Maja 2006 przez radeksz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filimak Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 mam grafe geforce4 MX440 with AGP8X. Faktycznie ustawienie TV jako monitora podstawowego pomoglo, z tym ze teraz nie ma obrazu w komputerze. Jest jakaś opcja zeby ustawić tak, aby było widać na obu ekranach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 podaj mi tego emaila to ci wysle poradnik i bedziesz mial miod & malina z tym tv Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filimak Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 filimak@wp.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek_stefan Opublikowano 21 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2006 siemka. Też miałem taki problem. Jak chcesz obejrzeć film na tv to musisz włączyć NVKeystone. A włączasz go tak: ppm -> nvkeystone -> uruchom oczywiście musi być włączony Desktop Manager nView Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...