Pretorian Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 kurna gra nawet fajna ale jak zobaczyłem w którejś misji jak moi współtowarzysze ustwili sie na pozycjach, a obok nich stali terroryści to myslałem, że padne. Dopiero jak mnie zobaczyli terrorysci to zaczeli do nich strzelać. Heh a co śmieszniejsze jak zaczołem szturm to jednemu z moich kolegów coś <span style="color:red;">[ciach!]</span>lneło do łba i zaczoł domnie strzelać. Dawno się tak nie w<span style="color:red;">[ciach!]</span>iłem, zawsze to ja sobie strzelałem do swoich, a tu taki szok przeżyłem, jak mnie komp rozwalił i to z jednego oddziału bylismy. I to bez żadnego powodu tak sobie od zaczoł do mnie strzelać, probowałem oddać skubańcowi ale swoich nie moge zabić. Aha i tak miałem pare razy ! :( :( :D :D :) :) :lol: :lol: 8) 8) dziwne kurna rzeczy się dzieją :wink: :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domin Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 to sie nazywa porzadnie zrobiona gra ktora tylko raz sie odpala, a potem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Miałem podobnie ale aż takich problemów nie miałem a teraz pytanko : Dostałem dodatkową misje "IRINE" i niewiem co zrobić :| wchodze do budynku rozwalam kolesi i mam zabespieczyć jakiś kolesi ale tam nikogo niema !! wie ktoś oco chodzi ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reaper Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Na pierwszym pietrze masz stalowe drzwi, rozwal je z AT-4 czy z granatnika Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morel123 Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 sciagnij se opis :P hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Sa patche do tej gry wiec musicie sprobowac z nimi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Sa patche do tej gry wiec musicie sprobowac z nimi.zeby taki path naprawil jeden blad a spowodowal drugi ;) nie no ja bym nieryzykowal :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Jak dla mnie to film "Black Hawk Down" był lepszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczor Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Miałem podobnie ale aż takich problemów nie miałem a teraz pytanko : Dostałem dodatkową misje "IRINE" i niewiem co zrobić :| wchodze do budynku rozwalam kolesi i mam zabespieczyć jakiś kolesi ale tam nikogo niema !! wie ktoś oco chodzi ?? jeśli to ci co mają dać znać dymem to są w takiej spiżarence do której wejdź przez drzwi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misza Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Miałem podobnie ale aż takich problemów nie miałem a teraz pytanko : Dostałem dodatkową misje "IRINE" i niewiem co zrobić :| wchodze do budynku rozwalam kolesi i mam zabespieczyć jakiś kolesi ale tam nikogo niema !! wie ktoś oco chodzi ?? Poszukaj opisu. Zreszta nie wiem po co opis bo gra to typowa mlocka i jest prosta jak jeba.nie... Pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoS Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Hi Misza! Nie powiedziałeś wyraźnie jak co, jakiś ciach! wszedł Ci w drogę. Ale fakt, wytężać się podobno nie trzeba. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Pretorian - piszesz, ze swoich nie mozesz zabic - moze zagraj na jakims normalnym poziomie trudnosci, zamiast easy? :lol: Ja pamietam jak skosilem z M2 kolege z Hummera przede mna - przykry widok. A gra jest calkiem w porzadku - z niektorymi misjami mialem nawet problemy. Porownujac do idealu, czyli OF (IMHO): wyglada ladniej niz OF(np bronie), ale zrobiona jest gorzej (AI i ruchy postaci). Ogolnie jest jakas taka bardziej "zabawkowa" :wink: PS Wielki plus tej giery: minigun w Blackhawku :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morel123 Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 PS Wielki plus tej giery: minigun w Blackhawku :twisted:minus: nieskonczone naboje w nim Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 W multiplayera sie fajnie gra. Tylko niektorzy kolesie wymiataja az milo!! Skradasz sie wychylasz zza budynku i bach!!! prosto w leb. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Gra jest wypasiona, czego chcecie? Uwielbmim kogoś skosić z pompy, albo "poszatkować komuś r** i zrobić sobie z niego puzzle" :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Gra jest wypasiona, czego chcecie? Uwielbmim kogoś skosić z pompy, albo "poszatkować komuś r** i zrobić sobie z niego puzzle" :D jak dla mnie za bardzo podobna do mohaa a to juz mi sie znudzilo:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Gra jest wypasiona, czego chcecie? Uwielbmim kogoś skosić z pompy, albo "poszatkować komuś r** i zrobić sobie z niego puzzle" :D jak dla mnie za bardzo podobna do mohaa a to juz mi sie znudzilo:/ mohaa jest super, tak samo jak film szeregowiec ryan, swoją drogą łudzaco podobna jest gierka do tego filmu :roll: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Dzisiaj się zaopatrzyłem w gierke. I mam problem. W misji gdzie jedzie się Hummerami po pustyni. Kosze wszystkich i nagle wybucha mi samochów i game over! Już robie 4 podejście i już sił nie ma :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Dzisiaj się zaopatrzyłem w gierke. I mam problem. W misji gdzie jedzie się Hummerami po pustyni. Kosze wszystkich i nagle wybucha mi samochów i game over! Już robie 4 podejście i już sił nie ma :!: jak jedziesz po lewej stronie stoi wrogi samocho a w nim kolo z bazuką, rozwal ten samochod i po klopocie, puzniej jest fajnie jak lecisz śmigłowcem i walisz z miniguna :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Ale żeby dojść do śmigłowca trzeba przejść przez pole minowe :( Tylko czemu mój WIERNY kompan zawsze musi postawić noge tam, gdzie nie trzeba :?: Została mi jeszcze tylko ta misja. Już most rozwaliłem, hummerami już jechałem w dzień i w nocy. Ogólnie fajna gierka. Tylko czemu swoi walą do mnie i to jeszcze często w tych działek .50 mm ? Ale to już kwestia gusty ;) Mi się gra zajebiście podoba ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Mnie tam sie podoba. Troche w nia pogralem. klimacik fajny, zblizony do tego filmowego. Jaka bron najbardziej lubicie panowie???? U mnie Barret rzadzi zmiata po kilka osob naraz, to co lubie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Gra jest wypasiona, czego chcecie? Uwielbmim kogoś skosić z pompy, albo "poszatkować komuś r** i zrobić sobie z niego puzzle" :D jak dla mnie za bardzo podobna do mohaa a to juz mi sie znudzilo:/ mohaa jest super, tak samo jak film szeregowiec ryan, swoją drogą łudzaco podobna jest gierka do tego filmu :roll: :wink: bo chyba gra jest na podstawie filmu oczywiscie nieoficjalnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shiz Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 M4 wymiata ale .50 to nic nie pobije najlepszy gun ( A moze powinienem napisac armata ) w tej gierze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 Otóż zrobiłem sobie mapkę. Wszystko dobrze i teraz jest problem. Jest pare funkcji zapisu. Nie zależnie co wezme. Mapa nie jest dostępna w grze. Pomóżcie! :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sedah Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 Plansza w edytorze ma postac *.mis. Musisz stworzyc plik *.bms, aby gra widziala plansze. W edytorze dajesz np. Export Binary Mission. BTW polecam strone http://www.dfbarracks.com . Jest tam juz pelno gotowych plansz. Od wyboru do koloru :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 Qurde, dzięki Sedah ! THX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiVash Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 No wlasnie ,chcialem zapytac czy ktos zna komendy admina ,te wpisywane w konsoli, np:zmiana mapy itp. S W necie nic nie znalazlem,na stronie novalogic rowniez. Jesli ma ktos jakies info prosze o odzew. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrK Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 mam wersję polskojęzyczną i nie mogę na stałe zmienić profilu gracza, a i zapisy gry po ponownym uruchomieniu znikają ????????? Wie ktoś o co biega Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morel123 Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 a co to za gra :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -=uri=- Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 Moze masz pliki .cfg z parametrem tylko do odczytu i nic w nich zapisac niemozna!Zobacz jakie pliki maja atrybuty i w razie czego odchacz tylko do odczytu i zmien na archiwalny!Moze pomoze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...