Skocz do zawartości
dudek564

Gadu-gadu

Rekomendowane odpowiedzi

Witam ,klikam, se w gg niemam co robic nagle wyskakuje blad usunełem , reinstal czyszczenie rejestru i wyskakuje minłąd http://img241.imageshack.us/my.php?image=ff8yv.jpg na mojim tylko profilu na innych nie . Zalezy mi na kontaktach i na archiwum mozna z tych plikow wysiagnac liste kontaktow ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pragne zauważyć że to nie wina gg a samego sytemu.. jakiś konflikt. U mnei tego typu błąd ostatnio wyskakiwał np. przy włączeniu emula, corela, the bat i kilku innych programów. Proponuję najpierw przeskanować dysk w poszukiwaniu wirusów etc. przeskanowac dysk w poszukiwaniu błędów, przeczyścić rejestr i zdefragmentowac go. U mnie pomogło.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Weź sobie AQQ zainstaluj bo będziesz miał sieć AQQ & GG & ICQ w jednym programie :]

Szybki, wygodny, niezawodny i przejrzysty.

+ to co w modułach byś dodam, mi. tlen ;)

Edytowane przez v.e.n.o.m

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja dorzuce sie do propozycji o aqq przy którym na dodatek jeszcze za samo używanie dostajesz 10 wapsterów na dzień plus różne gratisy i dzięki temu możesz ze strony www.wapster.pl ściągaj różne rzeczy za darmo do komórki ;) ale to tak dodatkowo powiedziałem...sam użeywam aqq i narazie nie miałem z nim problemów w porównaniu do gg w którym ciągle wyskakiwał jakiś błąd...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

suuuper.. tylko na co to komu.. dla mnie komunikator to ma byc komunikator a nie swiecaca choinka na pulpicie... (a aqq po ostatnich update stal sie tak kolorowy ze patrzec sie nie da na niego)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja dorzuce sie do propozycji o aqq przy którym na dodatek jeszcze za samo używanie dostajesz 10 wapsterów na dzień plus różne gratisy i dzięki temu możesz ze strony www.wapster.pl ściągaj różne rzeczy za darmo do komórki ;) ale to tak dodatkowo powiedziałem...sam użeywam aqq i narazie nie miałem z nim problemów w porównaniu do gg w którym ciągle wyskakiwał jakiś błąd...

Za uzywanie tlena tez dostaje wapstery :lol2:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wogole AQQ wysyla dane o komputerze w eter, wiec ja podziekuje.

AQQ jest do bani... odpustowy taki.

Tlen - to mój lider, ale się sypie acces violation.... głupi błąd, pojawia się, jak zmieniam pomiędzy profilami. Dodam, że pluginy mam standardowe, usunąłem go z dysku i zainstalowałem ponownie. I dalej się sypie. Wcześniejsze wersje się sypały również. Nie wiem, czy te wazony co go robią, wogóle go testują. Już mnie krew zalewa z tym tlenem, dosłownie.

Miranda - jakoś się nie przekonałem, jakiś taki badziewny mi się wydaje ten komunikator.

GG - porażka na całej linii, nie używam od prawie 2 lat.

Konnekt - jakoś mi nie przypadł do gustu, brakuje mi ilości kontaktów (no tak jak w gg i tlenie jest, że pisze ile os. mamy na liście), przeszukałem, przemieliłem go i nie ma tego.

Spik - porażka taka sama jak gg, wogóle taki jakiś bez wyrazu.

I tak oto przynajmniej jak dla mnie nie ma dobrego komunikatora w naszym kraju. Używałem icq i też mi nie przypadł. Gdyby nie te głupie błędy tlena... to bym tak nie narzekał. Po prostu się bardzo do niego przywiązałem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To dziwne ze ciebie jeszcze takie bledy spotykaja.

Jaka wersja tlena i sys?

Pisales na forum tlen'a z tym problemem??

Xp Prof with sp2 PL, tlen wersja 5.60.2.23 a więc najnowsza oficjalna. Robiłem install, uninstall, pliki usuwałem, kombinowałem i :mur: Na forum właśnie nie pisałem, muszę tam napisać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Konnekt - jakoś mi nie przypadł do gustu, brakuje mi ilości kontaktów (no tak jak w gg i tlenie jest, że pisze ile os. mamy na liście), przeszukałem, przemieliłem go i nie ma tego.

wtyczka kDodatki.. tam to jest

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tez mam ten błąd w tlenie przy zmianie profilu

(od kilku wersji).Tylko wczesniej po zmianie nie moglem uzywac poslkich znakow(błąd przy uzyciu znaku), na nowej wersji od razu po zmianie profilu. Ale mi to nie przeszkadza przy zmienie zamykam tlena i uruchamiam z nowym profilem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spylon mi Tlen się wydaje badziewiasty, bo miałem go ledwo pare minut (ochydny wygląd skórki i ikon). no i te reklamy - prawie jak gg :)

osobiście polecam przedewszystkim Mirande (przebija wszystkie komunikatory, choć aktualnie na niej nie siedze), AQQ (nie, nie chodzi tu o jakieś durne wapstery, po prostu jest dobrym, szybki, funkcjonalnym i do tego z "ładnym" wyglądem) oraz Konnekta.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

calkowicie powpieram, wiekszosc ludzi zraza sie wygladem mirandy (swieza jest bardzo surowa), funkcjonalnoscia nic jej nie przebije, bez dodatkowych pluginow obsluguje w pelni gg, tlena, icq i jabbera (wliczajac w to polaczenia p2p i wklejanie obrazkow w okienku rozmowy) to tego mozliwosci kustomizacji sa naprawde ogromne! Dlatego Spylon - najpierw zainstaluj i pouzywaj troche a nie od razu oceniasz i to jak elokwentnie: "badziewiasta"... Ja na mirande przerzucilem sie z tlena, z gg korzystalem jak byl w wersji 5... testowalem konekta i aqq... wedlug mnie konekt jest lepszy, ale mi i tak najbardziej odpowiada miranda!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi