gorek Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 Nie mogę uruchomic tv out na karcie ati radeon 900.Telewizot mam włączony i niby powinno wszystko chodzic .Pomózcie,mam go dopiero 2 dni. PS. Dlaczego colin 2 nie działa pod win me z moją kartą? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 nie mam screena (ktos kiedys dawal) tam jak masz monitor to jest wcisniete takkie jak by kuleczko musisz to samo kliknać na telewizorni ... kurde ale to w sumie to jest rozwiazanie porblemu z iogladaniem filmoof ): ale moze ci pomoze .. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 heee jak czaisz jak to zrobic to nie powinno byc problemu ..podłanczasz kabelek wciskasz tv w sterach i jest a i jak ci sie nic nei wyswietla to moze masz zle ustawiona zworke na karcie musi byc na pal-m a no wiesz ze w tv trzeba zminic kanał na aux :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorek Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 nie moge właczyc telewizora a nie nie potrasfie kliknąc "kółeczka" mam nieaktywny telewizor Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 A NA PEWNO PODŁACZYŁES WSZYSTKO ?? PODŁACZ I ZROB RESTART MOZE TAK ..a comr 2 bedzie chodził wtedy jak podłaczysz tv jest taki lol własnei i było juz o tym kilka razy to jak sie uporasz z tv to poszukoaj o comr 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorek Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 mam karte s-video (nie mam kompozytu) i czy jest taka przejściówka zebym podłączył kartę z s-video na chinch ?bo mam daleko do telewizora Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 nie łatwiej umieścić wszystko w jednym wątku i na odpowiednim forum ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...