GenghisKhan Opublikowano 21 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2006 jutro jak kvanfield wroci bedzimy myslec moze nad jakims modem do tego abita no i wiem juz jakie optymalizacje zrobic:) czasik kolo 25,x bedzie napewno;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 24 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2006 Niestety mimo najszczerszych chęci nie przegonie Mariana :] u mnie coś definitywnie mówi nie mimo full wodowania i radiatorowania, drop nie pomaga a wręcz pogarsza sytuacje, ogólnie rzecz biorąc procek mi sie marnuje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 24 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2006 Niestety mimo najszczerszych chęci nie przegonie Mariana :] u mnie coś definitywnie mówi nie mimo full wodowania i radiatorowania, drop nie pomaga a wręcz pogarsza sytuacje, ogólnie rzecz biorąc procek mi sie marnuje :) To że tak się wyrażę "rynta pane" :P , to będziemy musieli póki co sami się ze sobą ścigać, aż wyniki z tego sprzedanego przez Niemca selekta nie pojawią się na forum :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wampir Opublikowano 25 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2006 Widze ze nowa perelka na forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 25 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2006 perełka to to nie jest;] moglo byc lepiej;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 Rozwiązałem problem, okazlo sie ze to jednak wina zasilacza, mimo ze trzyma ładnie napiecia to po prostu prądowo brakuje mu wydajnosci i wyłącza go zabezpiecznie. Wyciaglem z kompa GF6600 i wsadziłem Virge DX i odrazu sie sytuacja poprawila. Oczywiscie wsio na normalnej wodzie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 Rozwiązałem problem, okazlo sie ze to jednak wina zasilacza, mimo ze trzyma ładnie napiecia to po prostu prądowo brakuje mu wydajnosci i wyłącza go zabezpiecznie. Wyciaglem z kompa GF6600 i wsadziłem Virge DX i odrazu sie sytuacja poprawila. Oczywiscie wsio na normalnej wodzie ;) a ja nadal wisze na fsb 300... grrr... wymienie jeso ramce i zobaczymy moze poleci wyzej.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 oooooo juz niedllugo spi na 5ghz :D bedzie to 4 cpu na tym forum, ktory to zrobi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 Procek ma potencjał tylko ze zasilator daje [gluteus maximus] a na mojej wiosce gdzie by nie spojrzeć to megashity i inne &*%geny :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 Hipo => powiedz co chcesz.... a sie zalatwi ;] procek ma potencjal.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 Hipo => powiedz co chcesz.... a sie zalatwi ;] procek ma potencjal.... Chce Seasonica S12 600W albo Anteca Neo HE550, oczywiscie skoro stawiasz :D bo mnie obecnie nie stać nawet na codeszita :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 sam bym sie chetnie skusil na antka HE lub nawet na jakiegos TP ;) ale tez mnie obecnie nie stac nawet na weze do wc :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 my wczoraj na moim procku zrobilismy ponad 5g spi 1mb 16mb cinebencha 32bit dzisiaj bedzie 64bit i zobaczymy ile na max plyta pozwoli :P lepsze mobo DI i moze <6g zrobimy na moim procusiu:P juz rura do LN2 zamowiona ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 screeny dawac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 zaraz beda ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 (edytowane) zaraz beda ;]Chwila niech mi się tylko winda 64bit postawi bo na tym kompie są screeny ;) EDIT: Tak jak obiecałem, bez zbędnego owijania w bawełnę: Nasze stanowisko: Naprawdę zimna woda :D Aż na wężach zaczeło się skraplać :) A oto co pokazywało uGuru Abita, ta mobo może zamiast czujnika temperatury proca ma czujnik temperatury wody w WC :P ;) Super Pi 1MB na 5087 MHz: Cinebench 2003 32bit na 5067 MHZ (winda 64bit powiedziała niestety nie :/ Skopała się nam :/): Super Pi 16 Mb na 5.03 GHz :D Sience Mark: A oto co ukazało się naszym oczom jak ściągnęliśmy bloczek z CPU B) Jak na każdej imprezce nie obyło się bez: A oto nasze zj$%^$$% oblicza :D B) Genghiskhana: I moje: I co Wy Panowie na to?? :D Edytowane 27 Maja 2006 przez KvaNfield Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 Średnio ;) szczególnie system słabo zoptymalizowany do SPI16 :lol: bo jakos nie przescingeliscie mnie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 (edytowane) chlopaki ladnie sie bawicie :D jaki vcore max dawaliscie? nastepnym razem zaizolujcie mobo zeby nie odeszla :) 340 fsb to max? Edytowane 27 Maja 2006 przez demek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 Średnio ;) szczególnie system słabo zoptymalizowany do SPI16 :lol: bo jakos nie przescingeliscie mnie :P Hehe dokładnie Próba udana połowicznie (5GHz pękło - ale wyniki kiepskie) Wkurzające to wasze logo teamu na fotach ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 Hehe dokładnie Próba udana połowicznie (5GHz pękło - ale wyniki kiepskie) Wkurzające to wasze logo teamu na fotach ... logo to nie moj pomysl a winiki kiepskie bo ramy kiepskie zobaczcie na timingi :angry: jakby bylo 2x 512 na d9 i 3-3-x-x odrazu bylo by lepiej :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 zobaczcie na timingi :angry: Kreciku żyłka Ci pęknie jak będziesz sie tak krzywił i zwalał całą wine na RAM :ploom: :ploom: :ploom: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 a niby czego to wina?;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lucas234 Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 wynik calkiem calkiem ale pewna tajemnicza 930 osiagnela juz czas w 16M z 9 z przodu i calkiem prawdopodobne ze jeszcze dzisiaj sie pojawia jej wyniki na forum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atomel Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 W Cinebench dalej AMD górą. Ale chyba już niedługo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 sie zobaczy x2 w cinebenchu zostanie pobite;] mam nadzieje ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 wynik calkiem calkiem ale pewna tajemnicza 930 osiagnela juz czas w 16M z 9 z przodu i calkiem prawdopodobne ze jeszcze dzisiaj sie pojawia jej wyniki na forum czyli poczta az tak [gluteus maximus] nie daje [; szkoda, ze nie dowiedzialem sie, ze juz dotarla po wielkich bolach do adresata. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 Kreciku żyłka Ci pęknie jak będziesz sie tak krzywił i zwalał całą wine na RAM :ploom: :ploom: :ploom: Zapodam Ci później screena z mojego menagera zadań i zobaczysz jak zasyfiony mamy system :P A to że ramy dają to oczywiste bo jak by nie dawały to po co by ludzie kupowali Corsair'y, chyba nie dla ich ElO pRo naklejki :P :lol: W Cinebench dalej AMD górą. Ale chyba już niedługo? A moja babcia to ryba :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 Zapodam Ci później screena z mojego menagera zadań i zobaczysz jak zasyfiony mamy system :P A to że ramy dają to oczywiste bo jak by nie dawały to po co by ludzie kupowali Corsair'y, chyba nie dla ich ElO pRo naklejki :P :lol: Nie wiem dlaczego sie tak wszyscy uparli na liczbe procesów w tasku, przecież jak przesadzisz z wyłaczaniem to sie osiąga wręcz odwrotny efekt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 (edytowane) Taki mały update naszych osiągnięć :D Super Pi 1 MB 5087 MHz Super Pi 16 MB 5087 MHz Super Pi 32 MB 5087 MHz Cinebench 2003 64bit 5066 MHZ 25.6 sec :D AiBench 41 sec To było narazie tyle z serii rekordy na 930 :D Edytowane 27 Maja 2006 przez KvaNfield Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 jednak dopal na 64bit jest :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...