kszonek Opublikowano 20 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2007 Witam Mój sprzęt: proc pentium d930 płyta gigabyte GA-81945P-G-RH wsparcie dla 1066mhz FSB ram GELI ddrII 1gb 667mhz zasilacz jakiś 400mhz. I teraz moje pytanie. O ile mogę pozmieniać napięcie i taktowanie żeby mi tego nie rozwaliło?? :?: Niestety masz zły zasilacz, bo w Polsce niestety mamy prąd o dużo mniejszej częstotliwości........ Kręcenie bym sobie darował, bo jak widać Twoje umiejętności są żadne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolver Opublikowano 21 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2007 Niestety masz zły zasilacz, bo w Polsce niestety mamy prąd o dużo mniejszej częstotliwości........ Kręcenie bym sobie darował, bo jak widać Twoje umiejętności są żadne. O kurzcze rozpędziłem się i zamiast waty napisałem mhz. Mój błąd. Fakt umiejętności żadne ale jak je zdobyć nie robiąc czegoś?? Jak masz pisać bez sensu to nie pisz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...