ryba Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 Temoter to jakaś lipa w multimetrze, a jeżeli chodzi o to dlaczegp silikon to z 2 powodów: primo: podobno wypiera wodę więc wydawał nam się odpowiedniejszy duo: z tą wazeliną to jest lipa bo po dzwonieniu do kilku sklepów chłodniczych powiedzieli mi że mają tylko jakiś silikon i siakieś smary, a wazeliny jako takiej nie, a ta co udało mi się dostać była w płynie :| jest zle jak nie gorzej :D to co szykowac sie ze w sobote mam jechac pociagiem 3 godziny do was ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 heheh a to mobo to juz w ogole pada 4.5g teraz chce prime odpalic i cewki zaczynaja piszczec i zwisy puscilem procusia lajtowo 1.28V 4g zeby mobo nie meczyc niedlugo ja musze zmienic ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 P5WD2 od Matiza ? Chyba Cie ta plyta przerosla, bo jakos jak ja na niej z Matizem krecilem to wsio ok bylo, reanimacje jej zrobilem i dalej dzialala a u Ciebie ciagle cos nie tak :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 chcesz sie zamienic? na p5ld2 i max oc 805 na extremalnych napieciach takich jazd nie bylo tu sa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 (edytowane) P5WD2 od Matiza ? Chyba Cie ta plyta przerosla, bo jakos jak ja na niej z Matizem krecilem to wsio ok bylo, reanimacje jej zrobilem i dalej dzialala a u Ciebie ciagle cos nie tak :lol: A po tym jak pływałą na targach wyżej coś na niej kręciliście czy nie? :P Edytowane 21 Czerwca 2006 przez KvaNfield Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 Ja sie nia potem bawilem w domu jak udalo sie ja zrobic. Wsio dobrze dzialalo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 Ja sie nia potem bawilem w domu jak udalo sie ja zrobic. Wsio dobrze dzialalo. A wchodziłeś z fsb powyżej 380?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rav85 Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 ja kupilm za 350zl 820 box dobry zrobilem interes?? zzastanawiam sie jak bedzie sie krecic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 jak za 350 to nawet dosc tak jak sie bedzie krecic...3,6 na codzien powinno byc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 lepiej bylo 805 łyknać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 nie kazda 805 robi fsb 200 a 820 juz na niej dziala czyli mamy na dzien dobry all dzielniki ma plyte gigabyte wiec 230-250 powinien latac ten proc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 jak za 350zł to naprawde dobry interes ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 (edytowane) Interes całkiem dobry ale prosiłbym o END OT Edytowane 22 Czerwca 2006 przez KvaNfield Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 Koledzy z oce składu :lol: jak tam wyniczki z LN2 bo po chucznych zapowiedziach cisza jakby makiem zasiał. Poglądałbym kolejne śliczne wyniczki a tu taka qpa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 Koledzy z oce składu :lol: jak tam wyniczki z LN2 bo po chucznych zapowiedziach cisza jakby makiem zasiał. Poglądałbym kolejne śliczne wyniczki a tu taka qpa. naczelny zabronił publikacji ... będzie z tego art podobno koło wtorku się ukaże Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 naczelny zabronił publikacji ... będzie z tego art podobno koło wtorku się ukaże Ktorego wtorku :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 Ktorego wtorku :lol: Tego najbliższego :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rav85 Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 (edytowane) u mnie wyglada na razie to tak :( robi 3,2 ale tem jest ok 62-64 stopni http://img91.imageshack.us/img91/8173/1118vy1.jpg rewizja A0 watpie zeby na powietrzu zrobil wiecej :( Edytowane 25 Czerwca 2006 przez Rav85 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 u mnie wyglada na razie to tak :( robi 3,2 ale tem jest ok 62-64 stopni http://img91.imageshack.us/img91/8173/1118vy1.jpg rewizja A0 watpie zeby na powietrzu zrobil wiecej :( No to bardzo średniego procka trafiłeś :P I btw. topic jest o seri 9xx :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rav85 Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 No to bardzo średniego procka trafiłeś :P I btw. topic jest o seri 9xx :Pprzeciez nie ma po co chyba zakladac topicu o serii 8xx :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 toc jest caly temat o 805 [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 toc jest caly temat o 805 [;Niemiec ma racje :] Można tam by zmienić temat i zrobić ogólnie o serii 8xx :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FLITH Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 Panowie interesuje mnie porównanie temperatur dla PentiumD 930 i 805 na tym samym chłodzeniu bez podkręcania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 Panowie interesuje mnie porównanie temperatur dla PentiumD 930 i 805 na tym samym chłodzeniu bez podkręcania.805 jest około 7-10 stopni C cieplejsza. Testy na WC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FLITH Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 (edytowane) 805 jest około 7-10 stopni C cieplejsza. Testy na WCDzięki wielkie! Widzę, że nie opłaca się zmieniać Smithfielda na Preslera, poczekam jednak na Conroe. A niech mnie, upał niesamowity i jak kompa włączę z 805-tką na pokładzie to mam saunę w pokoju mimo, iż okna są otwarte. Łezka się w oku kręci za X2 3800+, który miał na pasywnej Ninji 29 stopni przy 1.1V i 34 stopnie przy 1.3V. Obecny Pentiak ma 61 stopni. Ufffff... wymiękam. Edytowane 26 Czerwca 2006 przez FLITH Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 (edytowane) u mnie aktualnie 930 1.28V 4.1g i jest chlodna stress 55*C (oczywiscie na WC) Edytowane 26 Czerwca 2006 przez genghiskhan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 u mnie aktualnie 930 1.28V 4.1g i jest chlodna stress 55*C (oczywiscie na WC)Ale na WC a nie na AC :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 przeciez pisze :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 Tego najbliższego :P to dzisiaj ?? bo albo mi na oczy padło - albo nic ine ma ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 to dzisiaj ?? bo albo mi na oczy padło - albo nic ine ma ... Z powodów niezależnych odemnie termin ulegnie lekkiemu przesunięciu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...