Skocz do zawartości
slitzer

Na Czym Lepiej Bedzie Chodzic Q4/et:qw ?

Rekomendowane odpowiedzi

a na 9800 jest blokada i nie da się jej ruszyć z miejsca chyba że masz specjalny śrubokręt :lol2: :mur: dostępny tylko i wyłącznie z kartami NV :angry: :mur: :lol2:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a na 9800 jest blokada i nie da się jej ruszyć z miejsca chyba że masz specjalny śrubokręt :lol2: :mur: dostępny tylko i wyłącznie z kartami NV :angry: :mur: :lol2:

66 w wiekszosci przypadkow podkreca sie d opoziomu wyzszego niz GT pozatym 98pro gorzej chodzi na engine idsoftweare a pytanie o te gry jest w temacie.

Nie rozumiem Twojego bicia piany.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

przyjrzyj się swojemu 1 postowi w temacie i odpowiedz sobie na pytanie: Czy ja tam przypadkiem nie sugeruję że 9800 się nie kręci bo nie ma magicznej śróbki ? mnie nie musisz mówić niczego

oczywiście, że gry oparte na open GL lepiej chodzą naporównywalnych kartach ze stajni NV, nie tak oczywiste znowuz jest że pierwszy z brzegu 6600 sie podkręci do poziomu GT ..

Edytowane przez Luk3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

przyjrzyj się swojemu 1 postowi w temacie i odpowiedz sobie na pytanie: Czy ja tam przypadkiem nie sugeruję że 9800 się nie kręci bo nie ma magicznej śróbki ? mnie nie musisz mówić niczego

Rzeczywiscie zwracam honor ostatnio za duzo rzeczy mi sie kojarzy z podkrecaniem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

oczywiście, że gry oparte na open GL lepiej chodzą naporównywalnych kartach ze stajni NV

Z tym OpenGL nie zgodzę się że lepiej leży na Nvidii. W chwili obecnej karty są na "wyrównanym poziomie". Może tak nie było wcześniej, ale na pewno teraz jest

Co do pewności wykręcenia 6600 nad o/c 6600gt jest rozwiązanie: GF 6600GE. Pytanie jest tylko czy przy obecności 7600GS jest jeszcze opłacalność go kupować.

Edytowane przez `fdl`

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

66 w wiekszosci przypadkow podkreca sie d opoziomu wyzszego niz GT pozatym 98pro gorzej chodzi na engine idsoftweare a pytanie o te gry jest w temacie.

Nie rozumiem Twojego bicia piany.

6600 ale z pamieciami ddr3 a to już jest rożnica normalny GF takich pamieci nie ma

mój 6600 po OC miał 7,5k w 3d marku 03

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tyle ze to jest AGP cheba niech sie zalozyciel tematu wypowie

Co do pewności wykręcenia 6600 nad o/c 6600gt jest rozwiązanie: GF 6600GE. Pytanie jest tylko czy przy obecności 7600GS jest jeszcze opłacalność go kupować.

Edytowane przez Luk3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ja akurat tego nie widzę :| Ale fakt zależy od portu.

[edit]

Zresztą wersja GE jest i na AGP i PCI ;) Pozostaje kwestia opłacalności.

Dla porównania mój ma z pentakiem 9,6k w 3dmark03. Jakby dał blok wodny to pewnie byłoby i 10k. No i zegary raczej są ciężkie dla wersji GT.

Edytowane przez `fdl`

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ja akurat tego nie widzę :| Ale fakt zależy od portu.

[edit]

Zresztą wersja GE jest i na AGP i PCI ;) Pozostaje kwestia opłacalności.

Dla porównania mój ma z pentakiem 9,6k w 3dmark03. Jakby dał blok wodny to pewnie byłoby i 10k. No i zegary raczej są ciężkie dla wersji GT.

nie ma gf66 na PCI ;)

jezeli bedzie to jedyna gra w jaka grasz ;) to lepszym wyborem bedzie GF

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi