Strongmen Opublikowano 8 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2011 ...Originally Posted by Randy Pitchford... "The game is absolutely coming in 2011 and in late January or early February we're going to be peeling back the next layer of the game, so to speak. And that will make a lot more things clear not just about the game itself, but about its launch." Najnowsza niby wypowiedz ... wiec nie wiem o co biega Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 9 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2011 Z tej wiadomości wiadomo tyle samo co z 2004 roku :) Will come when it`s done :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strongmen Opublikowano 9 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2011 ..."The game is absolutely coming in 2011 and in late January or early February"... Czytac miedzy wierszami :-) ale wiadomo Pozyjemy Zobaczymy ja wiem ze Always BET ON DUKE :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2011 Premiera 3 maja w USA, 6 maja w Europie - świat się kończy :ph34r: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 21 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2011 <iframe title="YouTube video player" class="youtube-player" type="text/html" width="640" height="390" src="http://www.youtube.com/embed/NWULoNAd9vo" frameborder="0" allowFullScreen></iframe> 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strongmen Opublikowano 22 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2011 Umarlem ... nie... obudzcie mnie ... to sie dzieje naprawde... Doczekalem tej chwili (no prawie...) Yeah !! Allways Bet on Duke! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 22 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2011 (edytowane) Wiekopomna chwila w świecie gier. Teraz wiem, że gra na pewno wyjdzie. Zapowiada się zacnie, ale poczekajmy do premiery. Fajnie by było zagrać w jakieś demko, chociaż i tak pewnie kupię w dniu premiery ;) Edytowane 22 Stycznia 2011 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 22 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2011 Oj, klimacik jest. Moze byc kozacka gierka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 22 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2011 Już się doczekać nie mogę, zakończenie trailera też niezłe, jak Duke mówi "after 12 fucking years it should be" :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacimiierz Opublikowano 22 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2011 Oby tylko ta największa sensacja w historii gier nie okazała się największą porażką w historii gier. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 22 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2011 Pocieszające jest to, że Duke już sobie wyrobił taką renomę przez to oczekiwanie, że musieli by się mocno postarać żeby zrobić z tego crap. Jeśli będzie grywalność wzorowana na Duke3D bez większych kombinacji. Dobry humor i przystępna grafika to nie ma się czego obawiać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 22 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2011 (edytowane) ownd ;p. Duke is back - right in the "dżuls" Edytowane 22 Stycznia 2011 przez yuucOm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 22 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2011 No na reszcie!! :-) Wzruszyć się idzie przez to całe wieloletnie czekanie. Wreszcie, po raz pierwszy od kilku lat porządny FPS. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAU Opublikowano 22 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2011 Pocieszające jest to, że Duke już sobie wyrobił taką renomę przez to oczekiwanie, że musieli by się mocno postarać żeby zrobić z tego crap. Jeśli będzie grywalność wzorowana na Duke3D bez większych kombinacji. Dobry humor i przystępna grafika to nie ma się czego obawiać. Problem w tym, ze bardzo uogolniajac, nowy Duke atakuje dwa targety: wiernych fanow, ktory wyczekuja tej gry oraz nowego pokolenia graczy wychowanych na gierkach pecetowych z kartami graficznymi w Sli oraz konsolomaniakach wychowanych na Gears of War. Jak sie przeglada rozne gamingowe fora to trafia sie wlasnie na komentarze tyu: omg grafika srednia, model jazdy samochodzikiem to kaszana, forza albo gran turismo ma lepsza, co oni robili przez 12 lat, GoW3 zjada Duka na sniadanko. Ja czekam na Duke bo wiem, ze nikt nie robi z tej gry bog wie czego i szykuje sie poprostu solidny tytul, ktory wierze, ze zaoferuje dobry gameplay. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 22 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2011 Ale z drugiej strony nie mogą spocząć na laurach i bazować tylko na marce i wizerunku księciunia. Ma być też grywalność i grafika "dzisiejsza". Btw ja nigdy nie byłem fanem diuka, dla mnie był synonimem odpustu i tandety - taka parodia, coś jak film "maczeta". :D ps. fanboje nie rzucać się do gardła :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 22 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2011 ps. fanboje nie rzucać się do gardła :] :lol: :lol: A poważnie - Duke ma szczególny klimat (zarówno stary Duke 3D jak i Manhattan Project). Ale kiczem bym tego nie nazwał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 22 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2011 (edytowane) Raczej :). Duke sobie wyrobił markę. Nie każdemu musiał się podobać Ale dla mnie to obok DooM'a był najlepszy FPS moich czasów. Wychowałem się m.in grając w te gry i wspominam te ( i dużo wcześniejsze) gry jako najlepsze. Edytowane 22 Stycznia 2011 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.PaVLo. Opublikowano 22 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2011 Chętnie zagram i czekam na screeny i jakiś gameplay :wink2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 22 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2011 ath Gra to swoją drogą ale chyba tekstami Duke'a nie pogardzisz? Toż one są kultowe! Podobnie jak główny temat muzyczny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 22 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2011 Hail to the king :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasior500 Opublikowano 23 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2011 720p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 23 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2011 720p Dobra jakość, w 0:18 widać jak Duke przewraca w palcach kondoma :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konkurs Opublikowano 23 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2011 (edytowane) Obudziło się we mnie dziecko :) Edit: Ile razy oglądaliście trailer? Kuci kuci :D Edytowane 23 Stycznia 2011 przez konkurs Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strongmen Opublikowano 26 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2011 Yeah - Hail to the motherfuc*king King baby ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuebk Opublikowano 26 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2011 Jak dla mnie wystarczy ze bedzie klimat i grafika w miare nowoczesna, oczekiwanie ze w DNF bedzie model jazdy jak w Forzy czy w innej rasowej scigalce jest troche niepowazne. Co do tekstow Djuka to miod. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 26 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2011 Czy tylko ja w pierwszej chwili myślałem, że Duke ma pomalowane paznokcie? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pc_max Opublikowano 26 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2011 (edytowane) Czy tylko ja w pierwszej chwili myślałem, że Duke ma pomalowane paznokcie? :lol:W nawiązaniu- pomijając covera (gdybym wiedział jak to się pisze napisał bym: abstra( c )ciach!ąc: no i gdyby nie cenzura ;-) Ja natomiast odnoszę niezmienne wrażenie, że facjatę diuka pożyczono od Billy Idol'a- muzycznego gwiazdorka lat '80, tudzież Dolpha Lundgrena- megastarsa klasy B. Edytowane 26 Stycznia 2011 przez pc_max Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 26 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2011 W nawiązaniu- pomijając covera (gdybym wiedział jak to się pisze napisał bym: abstra( c )<span style='color: red;'>[ciach!]</span>ąc: no i gdyby nie cenzura ;-) Ja natomiast odnoszę niezmienne wrażenie, że facjatę diuka pożyczono od Billy Idol'a- muzycznego gwiazdorka lat '80, tudzież Dolpha Lundgrena- megastarsa klasy B. czy ja wiem ;) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 27 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2011 Duke po prostu wygląda młodziej niż w DN3D, ale niepotrzebnie zrezygnowali ze starszego projektu okładki - był świetny: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vennor Opublikowano 27 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2011 (edytowane) A to nie jest przypadkiem okładka promocyjnego DVD z E3 2001? Ile razy oglądaliście trailer? Kuci kuci :D Zbyt wiele, by zliczyć. ;) Edytowane 27 Stycznia 2011 przez Vennor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...