bryken Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 No ostatnio chciałem się trochę odmóżdżyć więc myślę sobie pogram w seriuos sama ale niestey mój cdrom nie czytał płytki niestety przeszedłem się do kumpla i wziąłem pierwsze lepsze i wpadł mi comanche 4 w łapki, i teraz pytania: - czy ktoś to przeszedł jakieś spostrzeżenia celne uwagi itd aktualnie jestem w 3misji i musze powiedziec że gra całkiem ciężka jest ale też odmóżdża bo dużo do strzelania i załtwiania celów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 gra jest bardzo fajna, przynajmniej mi sie podobala... a pamietam ze kupilem ja za 60 zl na aukcji tv tenbit.pl kiedy kosztowala kolo 100 ;) ogolnie w singlu nie gralem.... chodz po necie gralem baardzo czesto :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobslej Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 Gra bardzo przyjemna, zwłaszcza jak się gra z joystickiem. Przeszedłem całą kampanię, na hardzie nie jest łatwo, gdzie 1 rakieta i jest się trupem :D Wówczas docenia się flary :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 jeden w necie gra drugi z joystickiem a kto tak jak ja sama klawa i misje bo kurna dosyc ciężkie to jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobslej Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 To kup joya:D Naprawde pomaga w grze a w miare racjonalny to można w cenie +/- 50zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 17 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2006 co polecasz może być używany itd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 17 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2006 (edytowane) ja tam na klawiszach i gryzoniu ciosalem ;) Edytowane 17 Maja 2006 przez Neo_x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...