Grzegorz :D Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 Athlon 1,4 + Siakis ECS i wyjdzie okolo 500 zeta na pewno Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 Athlon 1,4 + Siakis ECS i wyjdzie okolo 500 zeta na pewno Chyba żartujesz pakować się w ECS'a ?????? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 ano nie ma wyjscia. choc i na to nie starczy... chyba ze kupis za jakies 150-200zeta durnia 1.3 + za 300zl jakis shuttle a potem jak kasa bedzie na AXP wymienisz... lub poszukaj na allegro za 500zeta sa do kupienia zestawy procek AXP 1700+ + do tego jakis gigabyte plytka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 500 PLN, to malo, za 300 dostaniesz jeszcze 8KHAL+ i jesli cos dozbierasz bedziesz, to kup 1700+ 0.13u Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sieper Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 ECS K7S5A+AthlonXp1700+Chłodzenie=574zł Krążą różne opinie na temat tej płyty, mi osobiście odpowiada ze względu na to, iż posiada zarówno sloty na SDRAM i DDR. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 lepiej ecs k7s6a .duzo lepsza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 lepiej ecs k7s6a .duzo lepsza co fakt to fakt tylko lepsza i drozsza a pakowac prawie 300zl w ecs to juz porazka ;p w taki wypadq lepiej shuttla aka32a Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 Mam od kilku dni Shuttle AK32A i jestem bardzo zadowolony :) (Dzięki RS :) ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 Wypadało by napisać jakie masz pamięci an stanie. Jeśli DDR to osobiście wolałbym kupic lepsze MoBo i jakiegoś durnia Jeśli sdram to opcję masz przedstawioną powyżej. Poza tym uczestniczyc należy w topikach przez siebie zakladanych !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamerek Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 "Jezeli zakladasz nowy watek, opisz w temacie krotko i zwiezle o co ci chodzi. Nie ma miejsca na tematy w stylu : Co wybrac ? Pomozcie , co kupic ? itp , itd Nie ma miejsca na "slowka" , wiecie jakie Pisalem juz o tym w kilku miejscach. Recydywistom beda kasowane takie topiki, jako ze wprowadza to burdel , nie mozna nic wywnioskowac z takiego tematu, wyszukiwarka tez sobie nie poradzi. Prosze wiec o troszke pomyslunku przy nowym temacie. Prosze tez o sprawdzanie czy taki temat nie byl juz poruszany, w Archiwum jest olbrzymia baza informacji, prosze o niej nie zapominac. _________________ " To jest napisane na początku działu! przez Adminów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz :D Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 jestem początkujący na tweak'u- przykro mi bardzo Co to są topiki??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 buaahahahahahah LOL to jest dzial tematow synku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 Allen tak żeś mu wytłumaczył, że gdybym nie wiedział co to topic to bym nie zrozumiał. Topic to mówiąc bardziej po ludzku temat. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sieper Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 jestem początkujący na tweak'u- przykro mi bardzo Co to są topiki??? TOPIK, wodnik, Argyroneta aquatica, pająk żyjący w wodzie, reprezentatywny dla rodziny topikowatych :D :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sieper Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 jestem początkujący na tweak'u- przykro mi bardzo Co to są topiki??? TOPIK, wodnik, Argyroneta aquatica, pająk żyjący w wodzie, reprezentatywny dla rodziny topikowatych :D :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 Allen tak żeś mu wytłumaczył, że gdybym nie wiedział co to topic to bym nie zrozumiał. Topic to mówiąc bardziej po ludzku temat. Mozna to roznie interpretowac, jako jeden oddzielny temat jak np. ten lub zbiór tematów, dzial np. podkrecanie sieper tez to fajnie wytlumaczyl LOL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sieper Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 Allen tak żeś mu wytłumaczył, że gdybym nie wiedział co to topic to bym nie zrozumiał. Topic to mówiąc bardziej po ludzku temat. Mozna to roznie interpretowac, jako jeden oddzielny temat jak np. ten lub zbiór tematów, dzial np. podkrecanie sieper tez to fajnie wytlumaczyl LOL W encyklopedii przeczytałem :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 HEHE sprytny chlopak ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erio Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 Za 500 zł chyba najlepszym wyborem bedzie moj Epox 8KHA na KT266 i mój athlon XP1600 ... wlasnie sprzedaje ... plyta jeszcze rok gwarancji proc jeszcze 8 miechów ... jak chcesz to wal na priva ;) Zobaczmy ile osób z forum powie ze zle mówię ;)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARER Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 Proponuję BIOSTAR M7VIP = 320 zł + DURON 1300 = 180 zł :D BIOSTAR M7VIP..........VIA KT 333 , USB 2.0 , FSB 333 Mhz , AC 97 5.1 on board , 2 lata gwarancji..........naprawdę bardzo solidna płyta bogata w funkcje o/c Więcej pytań na mój email :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zxc Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 Athlon XP 1700+ B0 ok 270zł + Abit KG7 230zł na allegro albo Epox 8KHA+ na KT266A bardzo dobra płytka za ~280zł (po tyle na allegro) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 za 500 najlepszą propozycją wydaje sie to co ma erio do sprzedania pogaj może cos jeszcze opuści Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 Najlepszą propozycją będzie kupić odemnie epox`a 8kha+(ten bez plusa to lipa bo na kt266 nie kupuj go) za 250zł i proc 1700+ B0 cieżko będzie znaleść tego proca za 250zł ale może sie uda , a jak nie to 30zł chyba sie da dołożyć nie?I jak inne komponenty wytrzymają to proc bez problemu pujdzie na 2GHz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erio Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 Majdan ... każdy swoje chwali ;))))) lubie cie ale ... różnica pomiedzy KT266 a KT266A jest dla mnie pomijalna (wiem ze o pare procent lepiej zarządza pamięcią, ale na tym różnice się konczą ;) ) Proponujez fajne rozwiązanie tyle ze wymagające dopłaty nie zapominajmy o coolerku ... to tez jest 30 z minimum, a komp bez tego nie pujdzie ... ja natomiast chce na swój koszt wysłac towar, i moze jezcze sie potargujemy ;)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 a mi siew wydaje ze starczy ci a antka 1,7 0,13 i jakiegos shuttle :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 żadnego ECS!!!! Jak już to w tej samej cenie nowego będziesz miał Schuttla AK32A... W porównaniu z ECS k7s5a (6a) to jest cudo!!! i do tego ma możłiwośc zmiany fsb co 1 do 166 mhz, vcore co +0,025, itd.. a ECS co?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...