Skocz do zawartości
Grzegorz :D

co kupić mając 500zł (płyta+procek)reszte mam???

Rekomendowane odpowiedzi

ano nie ma wyjscia. choc i na to nie starczy... chyba ze kupis za jakies 150-200zeta durnia 1.3 + za 300zl jakis shuttle a potem jak kasa bedzie na AXP wymienisz... lub poszukaj na allegro za 500zeta sa do kupienia zestawy procek AXP 1700+ + do tego jakis gigabyte plytka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"Jezeli zakladasz nowy watek, opisz w temacie krotko i zwiezle o co ci chodzi.

Nie ma miejsca na tematy w stylu :

Co wybrac ?

Pomozcie , co kupic ? itp , itd

Nie ma miejsca na "slowka" , wiecie jakie

Pisalem juz o tym w kilku miejscach.

Recydywistom beda kasowane takie topiki, jako ze wprowadza to burdel , nie mozna nic wywnioskowac z takiego tematu, wyszukiwarka tez sobie nie poradzi.

Prosze wiec o troszke pomyslunku przy nowym temacie.

Prosze tez o sprawdzanie czy taki temat nie byl juz poruszany, w Archiwum jest olbrzymia baza informacji, prosze o niej nie zapominac.

"

To jest napisane na początku działu! przez Adminów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Allen tak żeś mu wytłumaczył, że gdybym nie wiedział co to topic to bym nie zrozumiał. Topic to mówiąc bardziej po ludzku temat.

Mozna to roznie interpretowac, jako jeden oddzielny temat jak np. ten lub zbiór tematów, dzial np. podkrecanie

sieper tez to fajnie wytlumaczyl LOL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Allen tak żeś mu wytłumaczył, że gdybym nie wiedział co to topic to bym nie zrozumiał. Topic to mówiąc bardziej po ludzku temat.

Mozna to roznie interpretowac, jako jeden oddzielny temat jak np. ten lub zbiór tematów, dzial np. podkrecanie

sieper tez to fajnie wytlumaczyl LOL

W encyklopedii przeczytałem :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Za 500 zł chyba najlepszym wyborem bedzie moj Epox 8KHA na KT266 i mój athlon XP1600 ... wlasnie sprzedaje ... plyta jeszcze rok gwarancji proc jeszcze 8 miechów ... jak chcesz to wal na priva ;)

Zobaczmy ile osób z forum powie ze zle mówię ;))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Proponuję BIOSTAR M7VIP = 320 zł + DURON 1300 = 180 zł :D

BIOSTAR M7VIP..........VIA KT 333 , USB 2.0 , FSB 333 Mhz , AC 97 5.1 on board , 2 lata gwarancji..........naprawdę bardzo solidna płyta bogata w funkcje o/c

Więcej pytań na mój email :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najlepszą propozycją będzie kupić odemnie epox`a 8kha+(ten bez plusa to lipa bo na kt266 nie kupuj go) za 250zł i proc 1700+ B0 cieżko będzie znaleść tego proca za 250zł ale może sie uda , a jak nie to 30zł chyba sie da dołożyć nie?I jak inne komponenty wytrzymają to proc bez problemu pujdzie na 2GHz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Majdan ... każdy swoje chwali ;))))) lubie cie ale ...

różnica pomiedzy KT266 a KT266A jest dla mnie pomijalna (wiem ze o pare procent lepiej zarządza pamięcią, ale na tym różnice się konczą ;) )

Proponujez fajne rozwiązanie tyle ze wymagające dopłaty nie zapominajmy o coolerku ... to tez jest 30 z minimum, a komp bez tego nie pujdzie ... ja natomiast chce na swój koszt wysłac towar, i moze jezcze sie potargujemy ;))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...