fruwajek Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 Niestety nie znam dobrze angielskiego i nie mogę sobie poradzić z założeniem konta FTP na tej stronce File Zilla Jeśli ktoś już takie posiada to prosze aby napisał mi jak to zrobic Dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 hmm... chyba coś ci się pomieszało filezilla to jest klient FTP Filezilla Server to serwer FTP konto zakładasz na swoim kompie jak zainstalujesz serwer. FTP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fruwajek Opublikowano 17 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2006 (edytowane) Jednak potrzebuje skożystac z filezilla server. Bo mnie interesuje darmowe miejsce na serverze żebym mógł tam własne pliczki wrzycać. Edytowane 17 Maja 2006 przez fruwajek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 17 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2006 no to go zainstaluj i skonfiguruj... załóż konta z plikami z własnego HDD i tyle... no podaj jeszcze komuś adres swojego komputera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alcapone Opublikowano 18 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2006 (edytowane) kolega fruwajek chyba dalej nie wie o co chodzi - FileZilla Server to jest program, ktory instalujesz u siebie na komputerze, zeby moc uruchomic na SWOIM komputerze server FTP dla innych osob. a z tego co zrozumialem, kolega szuka DARMOWEGO SERVERA FTP, na ktory moglby wrzucac SWOJE pliki dla innych. right? Edytowane 18 Maja 2006 przez alcapone Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fruwajek Opublikowano 18 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2006 Tak, zgadłeś! Szukam darmowego servera FTP. Czy mógłbyś mi jakiś polecić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...