welyk Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 http://allegro.pl/item104215935__diamond_3...m_polecam_.html takie cos jest miedzy innymi na allegro ale to chyba sama dopałka, czy to moze działac jako samodzielna karta graficzna? szukam jakiejs grafiki na PCI zeby byla na wszelki wypadek, mam co prawda jakas S3 Vision864 ale ona działa tylko na starej płycie pod PII a na płytach (na dwóch roznych modelach Asusa sprawdzałem) nowych pod s775 nie działa. W sumie to mnie dziwi bo raczej powinna ale... W każdym razie co mozecie polecic tak minimum 4MB pamieci zeby na pewno zadziałalo na nowej płycie, np. z mojego popdisu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trolu609 Opublikowano 18 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2006 To jest sama dopałka (akcelerator) i potrzebujesz karty "matki' do niej. Na allegro masz sporo kart różnych firm na PCI. Bierz jak najtańsze. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...