myszak Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 Wielka prośba o pomoc w ustaleniu konfiguracji. Jeżeli chodzi o wnętrze komputera to jestem kompletnym laikiem. Potrzebuję sprzętu do wygodnego przeglądania materiałów filmowych i gotowych filmów w domu i w terenie. Dobrej jakości obraz, duża pamięć, niezawodnośc - to wszystko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziamdziok Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 Cena chopie, sume podaj jaka chcesz przeznaczyc na niego, bo ja ci proponuje jakiś za miń. 5k zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myszak Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 Cena chopie, sume podaj jaka chcesz przeznaczyc na niego, bo ja ci proponuje jakiś za miń. 5k złno właśnie jakieś 5000 zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...