gajek Opublikowano 17 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2006 Mam Radeona HIS 800 i sterowniki Omegi. Podlaczylem kabel: karta grafiki => telewizor w celu ogladniecia filmu... W ustawieniach dalem "rozszerz pulpit..." No i obraz jest na telewizorze... tylko ze czarno-bialy a na kompie jest kolorowy. Jak to mozge zmienic? Bo juz mnie ch... trafia... Przedtem dzialalo a po formacie juz nie... nie wiem czy musze cos zainstalowac czy co. prosze o pomoc, dziekuje system: WIN XP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 17 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2006 Jestes pewny , ze wczesniej dzialalo ? Najczestszym problemem w przypadku kart Ati byla nieodpowiednia przejsciowka s-video-chinch (czy jak to sie tam pisze :wink:) Jesli masz 4-pin to nie bedziesz mial koloru , musisz miec 7-pin i to cala filozofia . Natomiast jesli masz oryginialna 7-pin-S-video to znaczy , ze masz cos pokopane w ustawieniach . Moze zapomniales zmienic system na PAL ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 17 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2006 http://www.solar.blurp.org/tvout.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...