Katarzynka Opublikowano 17 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2006 Witam. Mam taki problem, mianowicie jak sie probuje zarejestrowac na gg (tzn utworzyc nowy numer) to wyskakuje mi komunikat, ze blad z polaczeniem i, zeby sprobowac pozniej... z tym, ze ja juz probuje od kilku dni :? czy u Was tez tak sie dzieje??? probowalam juz na kilku komputerach i ciagle tak samo :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SimooN Opublikowano 17 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2006 U mnie działa. Uzywasz najnowszej wersji G-G? (7.1 [build 6]) Rejestracja przez http://web.gadu-gadu.pl też nie działa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 18 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2006 nie działa i mi też w gg nie działa coś z tym gg coraz gorzej :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacka Opublikowano 18 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2006 Niech upadnie f pizdu to ludzie zaczna moze w koncu korzystac z lepszych alternatyw. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...